Sertifioitu vastaanottovirkailija

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 8 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
vastaanottovirkailija

Sertifioitu vastaanottovirkailija

Haluatko olla markkinoiden paras vastaanottovirkailija? Vai oletko jo sellainen, mutta haluat hienosäätää tietosi?
Sertifioidun vastaanottovirkailijan koulutuksessa annamme sinulle oikeat työkalut erottuaksesi joukosta markkinoilla.
Nykypäivän yritysmaailmassa asiakkaiden hoidon ja hoidon tulee olla nopeaa ja tehokasta ja ennen kaikkea rehellistä. Sitä kutsutaan asiakastietoisuudeksi.
Tämä koulutus opettaa sinua olemaan juuri kaikki nämä asiat, joita tämän päivän vastaanottovirkailijoilta vaaditaan. Vastaanottovirkailijan ammatti on monipuolinen. Joillakin yrityksillä on paljon puheluita ja vierailijoita joka päivä, kun taas toisilla on hitaampi tahti. Yrityksissä on toisinaan pelkkä vastaanottovirkailijapalvelu, mutta usein mukana on enemmänkin tehtäviä. Kuten konferenssivarausten järjestäminen ja tavaroiden tilaaminen. Muista pitää järjestys yleisissä tiloissa. Joskus mukana on myös yksinkertaisempaa hallintotyötä. Jos haluat monipuolisen työn ja tavata monia erilaisia ​​ihmisiä työpäiväsi aikana, tämä on oikea ammatti.
Oletko sinä seuraavat kohdat?
• Palveluhenkinen
• Asiakastietoinen
• Valmiina tekemään vähän "ylimääräistä".
• Varoitus
• Ammattilainen?
• Onnellinen ja siten ilon levittäjä?
• Käsittele hankalia tilanteita, joita joskus voi syntyä
• Ongelman ratkaisija
Sitten sinun tulee hakea tätä koulutusta, joka antaa sinulle oikeat työkalut tullaksesi markkinoiden parhaaksi vastaanottovirkailijaksi.

vastaanottovirkailija opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
HALLINTO
Johdanto
Tehtävät
Konferenssi
Markkinointi
Verkkosivusto
Puhelinpalvelu
Ulkoinen ja sisäinen viestintä
Mail
ASIAKASPALVELU
Yrityksen näkemys
Asenne
Hoito
Tyytyväiset asiakkaat
Asiakkaan kieli
Hallitse tyytymättömiä asiakkaita
Ammattimainen rooli
Hymyn vaikutus
VIESTINTÄ
Viestinnän perusteet
Stereotyyppiset näkemykset
Itsensä toteuttava ennustus
Sanaton viestintä
Kuunteleminen
Heijastus
Konfliktien hallinta
Odotukset roolista
Psykologinen reaktio

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun vastaanottovirkailija -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun vastaanottovirkailija koulutuksen hinta on 985,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 328,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 94,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu vastaanottovirkailija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu vastaanottovirkailija täytä seuraavat tiedot: