Sertifioitu Keskusteluterapeutti

Academy Online Suomi
Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 10 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
keskusteluterapeutti

Sertifioitu Keskusteluterapeutti

Haluatko luoda mahdollisuuksia ja olosuhteita ja edistää henkilökohtaista kehitystä? Sitten keskusteluterapeutti on sinua varten. Keskusteluterapeutti on kysytty ammattirooli, joka toimii mm. henkilökohtaiset keskustelut, perhekeskustelut, parikeskustelut ja ryhmäkeskustelut. Vastavalmistuneena keskusteluterapeuttina tapaat erilaisia ​​ihmisiä, joista jokaisella on ainutlaatuinen historia ja yksilölliset tarpeet. Keskusteluterapeutti käyttää keskustelua työkaluna henkilökohtaiseen kehitykseen auttamalla ihmisiä tunnistamaan ongelmansa ja keksimään mahdollisia ratkaisuja. Joskus päädyt risteykseen ja sitten joudut selvittämään, mihin suuntaan sinun on mentävä, ja voi olla vaikeaa selvittää asiaa itse ja haluta tukea muutosprosessiin. Silloin keskusteluterapeutin koulutus on sinulle sopiva, jossa tutkit yhdessä potilaan kanssa mitattavissa olevia psykologisia malleja ja prosesseja.

keskusteluterapeutti opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
MODUULI 1
Keskustelumenetelmä
Tukipuhelut
kommunikaatio
Vaikuttaa
2 harjoitusta
1 tehtävä
MODUULI 2
Käyttäytymisanalyysi
Kognitiivinen tuki ja teoria
Viestintä ja sen perusteet
Sosiaalinen kommunikaatio
2 harjoitusta
1 tehtävä
MODUULI 3
Kommunikaatiohäiriöt
Taustan vaikutus
Neuropsykiatrinen vammaisuus
Käyttäytymisanalyysi
Keskustelujen kuuntelu
2 harjoitusta
1 tehtävä
MODUULI 4
Konfliktit ja konfliktien hallinta
Opetusohjelma
Hoito
Tuki
2 harjoitusta
1 tehtävä
MODUULI 5
Kiinnitysteoria
Persoonallisuuden syndrooma
Ahdistus
Kriisejä
Haavoittuvuus
Tunteet
2 harjoitusta
1 tehtävä
MODUULI 6
Stressi
Suru
Kriisejä
Moraali ja etiikka
2 harjoitusta
1 tehtävä
MODUULI 7
Dokumentointi
Kirjanpito
2 harjoitusta
1 tehtävä
MODUULI 8
Käytännön harjoitus
1 tehtävä
MODUULI 9
Tutkintokoe

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun keskusteluterapeututin -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun keskusteluterapeutin koulutuksen hinta on 1584,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 176,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 152,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu Keskusteluterapeutti? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sertifioitu Keskusteluterapeutti täytä seuraavat tiedot: