Näyttää 1-2 yhteensä 2 tulosta

Kaksoistutkinto -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Kaksoistutkinto

Oppilaan suorittaessa kaksoistutkintoa, suoritetaan suurin osa opinnoista ammatillisessa oppilaitoksessa. Lukio-opetusta voidaan järjestää myös ammattikoulun tiloissa. Ammattikouluopinnot ja lukio-opinnot on usein eritelty eri jaksoille tai niin, että tiettyinä viikonpäivinä opiskellaan tiettyä tutkintoa.

Kaksoistutkinto vaatii opiskelijalta motivaatiota sekä kykyä keskittyä moneen asiaan samaan aikaan. Opiskelu voi olla osittain omatoimista, joten myös itsenäiseen työskentelyyn tulee kyetä. Opinnot kestävät tyypillisesti noin 3-4 vuotta, jonka jälkeen opiskelija osallistuu ylioppilaskirjoituksiin. Kaksoistutkinnon suorittanut henkilö ei saa lukion päättötodistusta mutta saa ylioppilastutkinnon.

Vertaile koulutuksia