Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Hämeenkyrö

paikassa Hämeenkyrö
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Hämeenkyrö

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Hämeenkyrö

Ammatti-instituutti Iisakki on osa Sasky koulutuskuntayhtymää ja se toimii kolmessa eri toimipisteessä; Hämeenkyrössä, Parkanossa ja Osaralla.

Hämeenkyrön toimipisteessä voit opiskella automekaanikoksi, automaatioasentajaksi, kokiksi, koneistajaksi, levyseppähitsaajaksi, prosessinhoitajaksi, putkiasentajaksi, sähköasentajaksi ja talonrakentajaksi. Ammatillisen perustutkinnon yhteydessä voit suorittaa myös ylioppilastutkinnon. Lisäksi Hämeenkyrössä on tarjolla TUVA-koulutusta.

Asuminen koulun oppilasasuntolassa

Jos kotisi on kauempana, voit asua opintojen ajan Iisakin oppilasasuntolassa. Asuntolapaikan saavat ensisijaisesti ne oppilaat, joiden on mahdotonta tai kohtuutonta päivittäin käydä kotoaan oppilaitoksessa. Asuminen asuntolassa on maksutonta.

Asuntolassa on yhteiskeittiö. Asunnoissa on pääasiassa kolme huonetta. Jokaiseen huoneeseen sijoitetaan kaksi opiskelijaa. Huoneissa on sänky patjoineen, kirjoituspöytä, tuoli ja vaatekaappi. Asuntoloissa on vaatteiden pesumahdollisuus sekä saunomismahdollisuus.

Haluatko lisätietoa Hämeenkyrön toimipisteen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Hämeenkyrön toimipisteen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Hämeenkyrön toimipisteelle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Hämeenkyrö? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki - Hämeenkyrö

Taitokuja 3, PL 23
39101 Hämeenkyrö

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Sponsoroitu