Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö

Osaran maaseutuopetusyksikkö on osa Saskyn Ammatti-instituutti Iisakkia. Osaralla voi opiskella luonto- ja ympäristöalaa (luonnonvaratuottaja, luonto-ohjaaja, luonnontuoteneuvoja ja luonnontuotejalostaja) sekä maatalousalaa (maaseutuyrittäjä). Maatalousalalla voit erikoistua joko hevostalouteen, tuotantoeläimiin tai maatalouden teknologiaan.

Osaran maaseutuopetusyksikkö sijaitsee kolmostien varressa 45 km päässä Tampereelta keskellä kaunista kulttuurimaisemaa.

Osaran opetusmaatila on monipuolinen, luonnonmukaisessa tuotannossa oleva maatila. Osaralla on niin peltoja kuin metsääkin ja tilalta löytyy lehmiä, hevosia ja lampaita sekä erittäin monipuoliset tilat. Tilan konekantaan kuuluu laaja valikoima maatalouden koneita ja laitteita. Alueella on myös asuntola opiskelijoille.

Haluatko lisätietoa Osaran maaseutuopetusyksikön koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Osaran maaseutuopetusyksikön koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Osaran maaseutuopetusyksikölle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö

Huikuntie 33
39230 Osara

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 5 arviointiin

HH.

Suosittelen lämpimästi. Saan suorittaa nytten käytännön tehtäviä Suomen vuoden kylän seuduilla. Kiitos kuuluu organisoijille, ahkeroijille. Kiitos kuuluu tovereille -niin tulevan syksyn/joulunkin alla. Perinteet, uusiutuminen, elinikäikäinen välittäminen, siirtäminen. Uskallammeko tehdä virheitä? Tietotaito, osaaminen, selkeys, käy...

Näytä kokonaan
Maarit Kola

Tässä on koulu jossa opettajat ja oppilaat kohtaa ihmisinä toisensa, opiskelu räätälöidään tapauskohtaisesti ja pyritään tekemään siitä tarvetta palveleva. Meillä uusina maatilallisina kumpikin kävi koulun läpi, mies sai suoritettua viimeisen näyttönsä meidän kotitilalla 350km päässä koululta, opettaja tuli siis kylään. Parempaa ruokaa ei myösk...

Näytä kokonaan
Vaeltaja1

todella hyviä opettajia ja opetusjaksoja, mahtava paikkana. Mahdollista myös itse vaikuttaa opetuksen sisltöön

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Ammatti-instituutti Iisakki, Osaran maaseutuopetusyksikkö täytä seuraavat tiedot: