Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Vantaa
Alkavat koulutukset
Vantaa
Syksy

Vantaa
Joustavasti

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opintoihin sisältyy Mac-tietokoneympäristössä työskentelyä, kuvallisen ilmaisun perusteita, graafisen suunnittelun perusteita ja typografiaa, kuvitusta käsin ja tietokoneella, 3D-, animaatio- ja www-sivujen tekemistä sekä valokuvaus-, studiokuvaus- ja videokursseja.

Lisäksi tutkintoon sisältyy vapaasti valittavia opintoja (esim. taideaineita), ammattitaitoa täydentäviä opintoja (esim. äidinkieltä, matematiikkaa, kieliä) sekä työssäoppimista alan työpaikoilla ja asiakastöitä.

Kuvallisen ilmaisun toteuttaja työelämässä

Kuvallisen ilmaisun toteuttajan työtehtäviin voi kuulua mm. painotuotteiden ja sähköisten julkaisujen suunnittelua, taittotöitä ja sähköisten julkaisujen tekmistä, aineistojen kokoamista tietokannoista ja kuvatoimitustyötä, ilmoitus-, juliste-, kirja-, flyer- ja pakkaussuunnittelua, nettibannereiden ja animaation tekemistä sekä ideointia, kuvittamista ja valokuvaamista.

Valmistuneet työskentelevät mm. mainostoimistoissa, lehtitaloissa, pelifirmoissa, yritysten tiedotus- ja mainososastoilla, freelancerina tai yrittäjänä. 

Alalla työskentely vaatii 

  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta, sitoutumista, aikatauluissa pysymistä
  • positiivista ja ulospäin suuntautuvaa luovaa asennetta
  • kykyä ymmärtää tilaajan viestinnällisiä tarpeita
  • omien palveluiden ja osaamisen markkinointia
  • visuaalisen kulttuurin moniosaajana olemista

Toimipiste

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutuksen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Alalla ei ole tällä hetkellä pääsykokeita.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Kustannukset

Opinnot ovat jatkossa myös materiaalien osalta uusille toisen asteen opiskelijoille pääsääntöisesti maksuttomia siihen asti, kun opiskelija täyttää 20 vuotta. Maksuttomuus koskee opiskelijoita, jotka ovat tällä hetkellä perusopetuksen 9. luokalla. Opiskelijat saavat käyttöönsä tutkinnon suorittamiseen tarvittavat välttämättömät välineet ja materiaalit maksutta. Maksuttomaksi tulevat esimerkiksi oppikirjat ja työvälineet. Kuitenkin tietyistä erityistä harrastuneisuutta painottavissa koulutuksissa voi tulla kustannuksia opiskelijalle.

Muille opiskelukustannukset oppikirjojen osalta ovat noin 100 € ja tarvittaessa henkilökohtainen MacBook tietokone, jonka hinta vaihtelee 800-1500 €.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | kuvallisen ilmaisun toteuttaja täytä seuraavat tiedot: