Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | pelituotannon toteuttaja

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
2-3 vuotta
Aloitus
7 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2-3 vuotta
Aloitus
7 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | pelituotannon toteuttaja

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet toimia media-alan ja kuvallisen ilmaisun monipuolisissa työtehtävissä.

Media-alalla ja kuvallisen ilmaisun alalla tarvitaan sekä ammatillisia moniosaajia että erityisosaajia. Perustutkinnon suorittanut on lähtökohtaisesti laaja-alainen oman osaamisalueen osaaja, mutta valmiudet voivat kohdentua myös johonkin oman osaamisalan erityiseen osa-alueeseen.

Pelituotannon toteuttajana sinulla on hallussasi ymmärrys pelien kokonaiskehitysprosessista ja omasta työpanoksestasi koko peliprojektissa.

Pelituotannon osaamisalan suorittaneena tunnet media-alan toimintaympäristön, osaat toimia pelituotannossa sekä hallitset myös valitsemiesi valinnaisten tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Media-alalle työllistyminen vaatii tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja yrittäjämäistä otetta. Pelituotannon toteuttajana voit toimia erilaisissa pelituotannon työtehtävissä. Tulevia työpaikkojasi voivat olla esimerkiksi erilaiset peliteollisuuden yritykset.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon suorittaminen takaa sinulle vahvan pohjan jatko-opintoihin. Alan opintoja voit jatkaa esimerkiksi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

7 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Oulu

Syksy

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa. 

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnossa kielitaitotasosuositus on B.1.1.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, pelituotannon toteuttaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu