Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko

Valmistuneilla lääketeknikoilla on laaja-alaiset tietotekniikan ja logistiikan ammatilliset perusvalmiudet lääkealan eri tehtäviin. Lääkealan perustutkinnossa on neljä suuntautumisvaihtoehtoa, joista opiskelija valitsee mieleisensä viimeisenä opiskeluvuotena.

Lääketeknikko, apteekkityö

Apteekkityön opinnot suorittaneen lääketeknikon tyypillisiä osaamisalueita apteekin logistiikassa ovat tilaaminen, saapuvan tavaralähetyksen tarkastaminen, varastovalvontaohjelman käyttäminen sekä lääkkeiden oikea käsittely ja varastointi.

Lääketeknikko, sairaala-apteekkityö

Sairaala-apteekkityön suorittanut lääketeknikko osaa keräillä tilaukset ottaen huomioon peruslääkevalikoiman, pakata tuotteet asianmukaisesti sekä käsitellä lääke- ja kemikaalijätteitä. Hän osaa työskennellä osastolla annosjakelussa ja lääketeknikolle kuuluvissa tehtävissä vastuualueensa mukaisesti.

Lääketeknikko, lääketeollisuustyö

Lääketeollisuustyön suorittanut lääketeknikko osaa työskennellä lääketeollisuudessa tuotannossa, kliinisessä tutkimuksessa, myyntilupa-asioissa, tuotekehityksessä tai viranomaistoiminnassa. Lääketeknikko tuntee toimialansa laadun käsitteet, laatuvaatimukset sekä lääkkeen elinkaaren eri vaiheet.

Lääketeknikko, lääketukkukauppatyö

Lääketukkukauppatyön suorittanut lääketeknikko hallitsee tukkukaupan varastointityöt sekä tuotteiden keräilyn ja pakkaamisen. Hän ottaa huomioon karanteeniin tai myyntikieltoon asetetut tuotteet ja erikoisvarastoinnin vaatimukset.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Lääkealan perustutkinto, lääketeknikko

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko täytä seuraavat tiedot: