Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
5.8.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 16.3.-19.4.2020
   
Lähiopetus
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko

Apteekkialan lääketeknikkona huolehdit apteekin tavarantilauksista ja -vastaanotoista. Käytät sujuvasti varastonvalvontaohjelmaa, varastoit lääkkeitä oikealla tavalla sekä somistat tuote-esittelyjä. Asiakaspalveluun osallistut kassatyöskentelyssä sekä vapaan kaupan tuotteiden tuoteneuvonnassa. Taloushallintoon liittyviä tehtäviä ovat markkinointi ja laskutusprosessin hoitaminen. Näissä kaikissa tehtävissä hyödynnät tietotekniikkaa. Voit työskennellä apteekkien lisäksi esimerkiksi lääketukuissa ja sairaala-apteekeissa.

Lääkealan lääketeknikkona opit noudattamaan työhön liittyvää tietoturvaa ja -suojaa, käytät sujuvasti varastovalvontaohjelmaa ja käsittelet sekä varastoit lääkkeitä oikealla tavalla. Työssäsi neuvot asiakkaita vapaan kaupan tuotteista, kosmetiikasta sekä ravintolisistä. Voit työskennellä erityisesti apteekeissa. 

Lääketeknikon opinnot

Lääketeknikon opinnoissa voit suuntautua joko apteekki- tai lääkealalle. Apteekkialan lääketeknikkokoulutuksessa opiskellaan mm. lääkealan logistiikkaa, tietotekniikan hallintaa ja toimistotyötä sekä apteekki- ja sairaala-apteekkityötä. Lääkealan lääketeknikkokoulutuksessa opiskellaan mm. lääkealalla toimimista, tietotekniikan hallintaa ja logistiikkaa sekä sairaala-apteekkityötä, lääketeolisuustyötä ja -tukkukauppatyötä.

Opintojen jälkeen

Lääkealan perustutkinnon suorittaneet voivat työskentellä esimerkiksi apteekeissa ja sivuapteekeissa, sairaala-apteekeissa ja lääkekeskuksissa, lääketukkukaupoissa tai lääketeollisuudessa. Työnantajana voi olla yksityinen yritys tai julkinen sektori. 

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Lääkealan perustutkinto, lääketeknikko

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lääkealan perustutkinto | lääketeknikko täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: