Ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Sedu, paikassa Seinäjoki
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Aloitus Joustavasti katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Aloitus Joustavasti katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka olet aloittamassa yritystoimintaa, jatkamassa liiketoimintaa omistajavaihdoksen tai yrityskaupan kautta tai haluat kehittää toimivan yrityksen toimintaa. Voi myös olla, että vasta suunnittelet yritystoiminnan käynnistämistä ja haluat tukea liikeideasi ja -toimintasuunnitelman kehittämiseen.

Tutkinto sopii myös henkilöille, jotka työssään neuvovat yrittäjiä. Lähipäivien koulutukset toteutetaan Teams-yhteyden välityksellä. Voit hakeutua ja aloittaa yrittäjäkoulutuksen joustavasti ympäri vuoden.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on tukea yrittäjää antamalla yritystoiminnan suunnitteluun, käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyviä tietoja ja taitoja. Yrittäjyyden ammattitutkinnon suoritettuasi osaat arvioida omia edellytyksiäsi toimia yrittäjänä, laatia ja päivittää yrityksen liiketoimintasuunnitelman, suunnitella tai hyödyntää yrityksen kannalta tärkeät verkostot, käynnistää liiketoiminnan sekä kehittää omia yrittäjävalmiuksiasi.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Yrittäjyyden ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa kehität yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä tietoja ja taitoja ja saat lisäboostia bisnekseen. Samalla kehität henkilökohtaisia yrittäjävalmiuksiasi. Koulutuksen lähipäivissä ja etätehtävien kautta pääset työstämään ja kehittämään oman yrityksesi toimintaa ja ideoita kokeneiden kouluttajien tukemana.

Opinnot koostuvat lähipäivistä, kehittämistehtävistä sekä näyttötutkinnon suorittamisesta omassa yrityksessä tai oppilaitoksen osoittamassa paikassa. Opiskelu on joustavaa ja soveltuu suoritettavaksi myös työn ohella.Lähipäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa, arkipäivisin klo 9-15 (paitsi kahtena päivänä klo 9-16 ja kahtena 8.15-15). Voit aloittaa valmennuksen mistä tahansa lähipäivästä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Aloitus Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen voi hakeutua ja koulutuksen voi aloittaa joustavasti ympäri vuoden. Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä ja lähdemme yhteistyössä suunnittelemaan opintojasi.

Tutkinto / todistus

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu on 290 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu