Yrittäjyyden ammattitutkinto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Kotka
Ammattitutkinnot

Video

Nainen hymyilee

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Suunnitteletko yrityksen perustamista?

Kirkasta idea liiketoiminnaksi yrittäjyyden ammattitutkinnon opinnoissa. Valmennuksen aikana saat avun ja ohjauksen liikeidean täsmentämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen.

Yrittäjyyden ammattitutkinnon valmennuksessa löydät suunnitelmaasi sopivat askelmerkit ja aikataulun edetä. Perehdyt toimialasi ohjaaviin säädöksiin ja määräyksiin. Lisäksi syvennät osaamistasi valitsemasi aihealueen parissa, joka voi olla esimerkiksi valitun liiketoiminta-alueen digitalisointi, taloushallinto tai markkinointi.  

Toimitko yrittäjänä? Suunnitteletko yrityksen ostamista?

Valmennus räätälöityy yrityksesi kehittämistarpeisiin. Saat avun ja ohjauksen oman liiketoiminnan haasteiden ja mahdollisuuksien käsittelyyn ja kasvukohtien arvioimiseen. Analyysin pohjalta laadit liiketoiminnan kehittämissuunnitelman ja aikataulutat tavoitteiden saavuttamisen. Mahdollisia kehityskohteita voivat olla esimerkiksi liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi, verkkokaupan käynnistäminen tai taloushallinnon kehittäminen. 

Hakeminen

Yrittäjyyden ammattitutkinto on suunnattu henkilöille, jotka suunnittelevat oman yrityksen perustamista, ryhtyvät jatkamaan toimivan yrityksen liiketoimintaa tai ovat yrittäjyyden alkutaipaleella. Tutkinto soveltuu myös osaamisen päivittämiseen henkilöille, jotka työskentelevät erilaisissa yrittäjyyden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto | Ekami

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ekami järjestää ammatillista koulutusta neljällä kampuksella Kotkassa ja Haminassa. Lähes 350 ekamilaista auttaa yli 7000 opiskelijaa kehittymään tekijöiden tekijöiksi, oman alansa ammattilaisiksi. Ekamissa ammattiin opiskelu on hyvä valinta – olitpa nuori tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kymenlaaksonkatu 29
48100 Kotka

 Näytä puhelinnumero
www.ekami.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: