Erikoisammattitutkinnot

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | ilmanvaihtoasentaja, putkiasentaja tai rakennuspeltiseppämestari

Sedu, paikassa Seinäjoki
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | ilmanvaihtoasentaja, putkiasentaja tai rakennuspeltiseppämestari

työmies

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | ilmanvaihtoasentaja, monimuoto-opiskelu

Sinulle, joka käyt alan töissä ja sinulla on LVI-alan koulutus sekä riittävä alan työkokemus. Työtehtäviesi tulee sisältää esimies-/työnjohtotehtäviä sekä toimimista rakennustyömaalla ilmanvaihtojärjestelmäurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Henkilökohtaistamisen yhteydessä varmistetaan valmiudet suoraan näytöillä suoritettavaksi. Mikäli valmiutesi eivät ole riittävät, kartoitetaan valmistavan koulutuksen tai työtehtävien laajentamisen tarve.

Tavoitteena on, että osoitat ammattitaitosi näytöillä työtehtävissäsi. Suoritettuasi Talotekniikan erikoisammattitutkinnon, ilmanvaihtoasentaja (EAT), osaat vastata ilmanvaihtoasennusurakan käytännön järjestämisestä ja asennustyön laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä rakennustyömaalla. Osaat myös huolehtia viranomaisyhteyksistä ja yhteistoiminnasta muiden sidosryhmien kanssa.

Toimit rakennustyömaalla ilmanvaihtojärjestelmän putkiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Vastaat töiden toteutuksesta ja työryhmän jäsenten ohjaamisesta asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden, sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Luot edellytykset ilmanvaihtojärjestelmän asennusten turvalliselle toteutukselle, huolehdit työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.

Sisältö

  • Taloteknisen asennustyön laadun varmistaminen ja työryhmän ohjaaminen, 60 osp
  • Taloteknisen asennustyön talouden hallinta, 60 osp
  • Ilmanvaihtourakan käytännön järjestäminen, 60 osp

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | putkiasentaja, monimuoto-opiskelu

Sinulle, joka käyt alan töissä ja sinulla on LVI-alan koulutus sekä riittävä työkokemus alalta. Työtehtäviesi tulee sisältää esimies-/työnjohtotehtäviä sekä toimimista rakennustyömaalla putkiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Henkilökohtaistamisen yhteydessä varmistetaan valmiutesi tutkinnon suorittamiseksi suoraan näytöillä. Mikäli valmiutesi eivät ole riittävät, kartoitetaan valmistavan koulutuksen tai työtehtävien laajentamisen tarve.

Tavoitteena on osoittaa ammattitaito näytöillä työtehtävissäsi. Suoritettuasi Talotekniikan erikoisammattitutkinnon, putkiasentaja (EAT), osaat vastata putkiasennusurakan käytännön järjestämisestä ja asennustyön laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä rakennustyömaalla. Osaat huolehtia viranomaisyhteyksistä ja yhteistoiminnasta muiden sidosryhmien kanssa. Toimit rakennustyömaalla putkiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä.

Osaat vastata töiden toteutuksesta ja työryhmän jäsenten ohjaamisesta asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden, sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Luot edellytykset putkiasennusten turvalliselle toteutukselle, huolehtimalla työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.

Sisältö

  • Taloteknisen asennustyön laadun varmistaminen ja työryhmän ohjaaminen, 60 osp
  • Taloteknisen asennustyön talouden hallinta, 60 osp
  • Putkiasennusurakan käytännön järjestäminen, 60 osp

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | rakennuspeltiseppämestari, näyttö

Sinulle, joka käyt alan töissä ja sinulla on LVI-alan koulutus sekä riittävä alan työkokemus. Työtehtäviesi tulee sisältää esimies-/työnjohtotehtäviä sekä toimimista rakennustyömaalla rakennuspeltiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Henkilökohtaistamisen yhteydessä varmistetaan valmiutesi tutkinnon suorittamiseksi suoraan näytöillä. Mikäli valmiutesi eivät ole riittävät, kartoitetaan valmistavan koulutuksen tai työtehtävien laajentamisen tarve.

Tavoitteena on, että osoitat ammattitaitosi näytöillä työtehtävissäsi. Suoritettuasi Talotekniikan erikoisammattitutkinnon, Rakennuspeltiseppämestari (EAT), osaat vastata rakennuspeltiasennusurakan tai teknisten eristysten käytännön järjestämisestä ja asennustyön laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä talonrakennus- tai korjausrakennustyömaalla. Osaat huolehtia viranomaisyhteyksistä ja yhteistoiminnasta muiden sidosryhmien kanssa.

Toimit rakennustyömaalla rakennuspeltiasennusurakan tai teknisten eristeiden asennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä.

Vastaat töiden toteutuksesta, työryhmän jäsenten ohjaamisesta asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Luot edellytykset asennusten turvalliselle toteutukselle, huolehdit työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.

Sisältö

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Taloteknisen asennustyön laadun varmistaminen ja työryhmän ohjaaminen, 60 osp
  • Taloteknisen asennustyön talouden hallinta, 60 osp

Valinnainen tutkinnonosa (yksi):

  • Rakennuspeltiurakan käytännön järjestäminen, 60 osp
  • Teknisen eristysurakan käytännön järjestäminen, 60 osp

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Tutkinto / todistus

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | ilmanvaihtoasentaja

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | putkiasentaja

Talotekniikan erikoisammattitutkinto | rakennuspeltiseppämestari

Kustannukset

Koulutuksen kesto ja kustannukset määräytyvät henkilökohtaistamisesi yhteydessä. Mikäli tarvitset lisäohjausta, valmistavan koulutuksen hinta on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan erikoisammattitutkinto | ilmanvaihtoasentaja, putkiasentaja tai rakennuspeltiseppämestari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu