Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Pituus
180 opintopistettä
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
180 opintopistettä
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö osaa toimia alan vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Hänellä on hyvät monikanavaiset viestintävalmiudet sekä riittävä kielitaito ja hän osaa verkostoitua ammatillisesti. Työssään hän pystyy kehittämään toimintaa sekä omaa osaamistaan tavoitteellisesti.

Valitun osaamisalan ja tutkinnon osiin liittyvien valinnaisuuksien pohjalta opiskelija voi toimia erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla, taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, kiinteistönvälityksessä tai kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävänä koulutuksena, jota täydennetään tarvittaessa muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS. Siinä määritellään koulutuksen kesto, laajuus sekä valittavat tutkinnon osat. Oma aiempi osaaminen huomioidaan suunnittelussa.

Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen ja sen aikana maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Sopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle. Oppisopimuskoulutus opiskelijalle maksutonta. Työantajan edellytetään nimeävän työpaikkaohjaajan opiskelijalle. Tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen osoitetaan aidoissa työelämän ympäristöissä oman suunnitelman mukaisest

Koulutuksen sisältö

Tutkinnossa on kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osaamispistettä). Lisäksi kaikilla osaamisaloilla on valinnaisia tutkinnon osia osaamisalakohtaisesti, jotka täsmentyvät opiskelijan henkilökohtaistamiskeskustelussa. Tutkinto muodostuu yhteensä 180 osaamispisteestä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Tutkinto sopii sinulle, joka toimit vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä liiketoimintaympäristössä. Tutkintokoulutuksissa on tarjolla erilaisia painotuksia eri kohderyhmille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus opiskelijalle maksutonta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Hoikantie 15
38100 Sastamala

Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut

Saskylla on laajennettu oppisopimuskoulutuksen lupa eli voit suorittaa oppisopimuksella minkä tahansa ammatillisen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon.  Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Katso lisää Saskyn oppisopimuksesta. Lisätietoja oppisopimuksesta saat myös Opintopolusta. Huomioithan, että näiden avointen koulutusten...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu