Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala

Sedu, paikassa Seinäjoki
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala

Kaksi naista tietokoneella

Koulutus on tarkoitettu henkilöstöpäällikkönä, henkilöstöjohtajana tai HR-asiantuntijana esihenkilöiden ja johtajien tukena toimiville. Voit olla urallasi jo pitkällä tai vasta aloittanut roolissasi. Olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi vaativissa henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Kehität henkilöstöosaamisen taitojasi erilaisissa henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvissä tehtävissä. Saat vahvistusta erilaisten palvelussuhdeasioiden hoitamiseen ja toimit näissä asiantuntijana, organisaation muiden esihenkilöiden ja johtajien tukena.

Koulutuksen sisältö

Syvennät omaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi ja taitojasi sekä kehittämiseen ja muutoksen johtamiseen liittyvää osaamistasi.

Pääset valitsemaan opintosa Esihenkilöareenan teematarjottimelta. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:
• Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen

Voit lisäksi valita kaksi tutkinnon osaa (valinnaiset) seuraavista:
• Henkilöstötyö
• Henkilöstön osaamisen kehittäminen
• Työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittäminen
• Ryhmän esimiehenä toimiminen

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavista arjen henkilöstöhallinnollisista ja/ tai -johtamisen tehtävistä, kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-15 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja etäopiskelusta.

Koulutuksen suoritusaika on keskimäärin 1,5 vuotta, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esihenkilöareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu