Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja

Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja

mies siivoaa uima-allastilaa

Haluatko opiskella puhtausalan ammattilaiseksi tai vahvistaa osaamistasi puhtaus-​ ja kiinteistöpalvelualan monipuolisissa tehtävissä toimitilahuoltajana?

Toimitilahuoltaja työskentelee laitosten ja yritysten puhdistuspalvelutehtävissä pitäen tilat puhtaina ja turvallisina. Työpaikkoina voivat olla esim. erilaiset toimitilat, koulut, päiväkodit sekä asuin-​, teollisuus-​ ja liikekiinteistöt.

Puhtaus-​ ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut henkilö toimii henkilökohtaisen avustamisen, kiinteistönhoidon, kotityöpalvelujen, laitoshuollon, teknisen kiinteistönhoidon tai toimitilahuollon tehtävissä puhtaus-​ ja kiinteistöpalvelualan asiakaskohteissa.

Valinnaisten tutkinnon osien (yhteensä 30 kpl, joista valitaan 90 osp) mukaisesti tutkinnon suorittanut henkilö osaa suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat elintarviketeollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli-​ ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, puhdastilat, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-​allas- ja kylpylätilat.

Lisäksi tutkinnon suorittanut henkilö voi valinnaisilla tutkinnon osilla suunnata ammatillista osaamistaan avustamiseen ja huolenpitoon, avustamis-​ ja asiointipalvelujen tuottamiseen, huonekasvien huoltamiseen, kiinteistöautomaation säätöön ja ohjaukseen, kodin ruokapalveluihin, perussiivouspalveluihin, piha- ja ulkoalueiden hoitamiseen, tekstiilien huoltamiseen, työhön opastamiseen, työpaikkaohjaajana toimimiseen, uima-​allasjärjestelmien huoltoon ja ylläpitoon, ulkoalueiden hoitokoneiden käyttöön ja huoltoon sekä ympäristönhuoltopalveluihin.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat
Asiakaslähtöinen puhtaus-​ ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osp)

Valinnaiset tutkinnot osat
Yhdestä tai kahdesta osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta (45 osp tai 90 osp) ja valinnaista tutkinnon osista, joista valitaan yhteensä 45 tai 90 osp. Valinnaisia tutkinnon osia on kaikkiaan 30.

Koko tutkinnon arvioitu opiskeluaika on noin 1,5 vuotta. Koulutuksen kesto ja tarvittava lähiopetuksen määrä tarkentuvat henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) laatimisen yhteydessä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on suoritettu kyseisen alan perustutkinto, riittävä alan työkokemus tai merkittävä alan harrastuneisuus.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa jokaisen opiskelijan osaaminen kartoitetaan ja jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS.

Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Toimitilahuoltaja

Kustannukset

Kustannukset opiskelijalle Opiskelumaksu 250 € (alv 0%), oppisopimuskoulutuksessa ei opiskelijamaksua.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu