» Mäntän seudun koulutuskeskus somessa

Sasky some

Mäntän seudun koulutuskeskus

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa perusopetuksessa opiskelijoita on noin 600.

MSKK on aktiivinen ammatillisen osaamisen ja työelämän kehittäjä

Mäntän seudun koulutuskeskus (MSKK) on osa Sastamalan koulutuskuntayhtymää. MSKK on aktiivinen uuden kehittäjä ja omaa laajat verkostot niin alueensa elinkeinoelämään, oppilaitoksiin ja muihin toimijoihin kuin valtakunnallisiin toimijoihin keskeisillä aloilla.

Aktiivinen yhteistyö mahdollistaa oppilaitoksen ja opetusmenetelmien uudistumisen ajassa. Oppilaitoksen tavoitteena on kehittää ammatillista osaamista ja työelämää, lisätä kouluttajien ja yritysten välistä yhteistyötä sekä edistää osaavan työvoiman saatavuutta ja kansainvälisiä yhteyksiä.

Haluatko lisätietoa Mäntän seudun koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Mäntän seudun koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Mäntän seudun koulutuskeskukselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Mäntän seudun koulutuskeskus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja | iltaopiskelu | oppisopimus mahdollista Mänttä
Koneenasentajan ammattitutkinto Mänttä
Koneistajan ammattitutkinto Mänttä
Kunnossapidon ammattitutkinto Mänttä
Lentokoneasennuksen perustutkinto | A-tason osatutkinto | lentokoneasentaja Mänttä
Lentokonetekniikan ammattitutkinto Mänttä
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | verkko- tai etäopiskelu | oppisopimus mahdollista Verkko- tai etäopiskelu
Matkailualan perustutkinto | vastaanottovirkailija | työelämäpainotteinen | verkko- tai lähiopiskelu | oppisopimus mahdollista Useita (2)
Myynnin ammattitutkinto verkko-opintoina Verkko- tai etäopiskelu
Ravintola- ja catering-ala | kokki | työelämäpainotteinen | verkko- tai lähiopiskelu | oppisopimus mahdollista Useita (2)
Ravintola- ja catering-ala | tarjoilija | työelämäpainotteinen | verkko- tai lähiopiskelu | oppisopimus mahdollista Useita (2)
Suurtalouskokin ammattitutkinto | työelämäpainotteinen | verkko- tai lähiopiskelu | oppisopimus mahdollista Useita (2)
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi | verkko- tai etäopiskelu | oppisopimus mahdollista Verkko- tai etäopiskelu
Yrittäjän ammattitutkinto Useita (2)
  • = Haastattelu
  • = Yo-pohjaiset koulutukset

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Mäntän seudun koulutuskeskus.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Arvioinnit

marika   |   28.1.2011
suosittelen ainakin catering puolta ja haluan nyt kokeilla hotellivirkailija puolta. ympäristö on todella viihtyisä ja rauhallinen, saa harrastaa monipuolisesti ja mielensä mukaan iltasella koulun päälle.
          (4)