Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat työskennellä puhtauspalvelualan monipuolisissa työtehtävissä. Työskentelet päivittäinerilaisissa asiakaskohteissa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.Puhtauspalveluala on merkittävä työllistäjä. Tuleva työpaikkasi voi löytyä vaikkapa päiväkodista, koulusta, palvelutalosta tai sairaalasta.

Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa. Opiskelu on käytännönläheistä: siivouskoneet, siivousaineet, siivousvälineet ja työmenetelmät tulevat tutuiksi aidoissa oppimisympäristöissä. Opit työskentelemään turvallisesti ja toimimaan ympäristöä ajatellen. Opinnoissa vahvistuvat asiakaspalvelu- ja vuorovaikutusosaaminen.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus sisältää lähiopiskelua, työpisteopiskelua oppilaitoksessa ja työpaikalla järjestettävää koulutusta. Lähiopiskelu toteutetaan päiväopetuksena.

Voit suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia.Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto muodostuu moduuleista, jossa järjestetään lähiopetusta tutkinnon osa kerrallaan.Lukuvuoden 2021–2022 aikanalähiopetusta on seuraavissa tutkinnon osissa:

  • asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen,15 osp 
  • ylläpitosiivouspalvelut ,30 osp
  • perussiivouspalvelut,30 osp

Koulutuksessa voit myös suorittaa myöshätäensiapu- ja työturvallisuuskorttikoulutuksen.

Kevään ja kesän aikana voit opiskella tutkinnon yhteisiä tutkinnon osia  eliyto-opintoja itsenäisestiverkko-opinnoissa ja ohjatusti koululla yto-pajoissa.Voit myös hakeutua työelämässä järjestettävän koulutuksen (tjk) tai oppisopimusjaksolle opiskelemaan ja suorittamaan haluamiasi valinnaisia ;tutkinnon osia.  

Hakeminen

Voit hakea puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon, jos olet suorittanut peruskoulun ja olet kiinnostunut toimitilahuoltajan työstä. Voit hakea koulutukseen jatkuvassa haussa. Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Sinulle tulee kustannuksia oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista sekä työvaatteista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja täytä seuraavat tiedot: