Ammatillinen koulutus

Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
2 vk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 100 EUR + alv 24%
Aloitus
1 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 100 EUR + alv 24%
Aloitus
1 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa

Rastor-instituutti
Tekoäly (AI) on kaikkialla. Tässä koulutuksessa opit, miten tekoäly toimii ja millaista osaamista sen käyttöönotto vaatii. Emme kommunikoi ohjelmointikoodeilla, vaan tekoäly otetaan haltuun käytännönläheisesti asiantuntijan johdolla. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten voit hyödyntää tekoälyä liiketoiminnassasi ja miten huomioit sen käyttöön liittyvät juridiset ja eettiset näkökulmat.

Hakeminen

Tekoäly johtaa väistämättä työelämän murrokseen avaten uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja karsien rutiinitehtäviä. Siksi tekoälyn ymmärtäminen ja sen hyödyntäminen liiketoiminnassa on äärimmäisen tärkeää. Tässä käytännönläheisessä kouluksessa avautuvat tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet. Tutustumme ajankohtaisimpiin tekoälyratkaisuihin käytännönläheisillä esimerkeillä ja harjoituksilla. Koulutuksessa saat kokonaiskuvan tekoälyn sovelluskohteista henkilökohtaisen tietotyön apurina ja organisaation prosesseissa. 

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat ymmärtää tekoälyn liiketoimintamahdollisuuksia ja haluavat oppia keskustelemaan tekoälyn mahdollisuuksista teknisten kumppaneiden kanssa. Suosittelemme kurssia erityisesti henkilöille, joiden vastuulla on organisaatioiden toimintatapojen ja prosessien edistäminen ja liiketoiminnan kehittäminen.

Koulutus ei edellytä erityistä ICT- tai datatiedeosaamista, vaan toisinpäin: se antaa ymmärryksen eri teknologioista ja siitä, mihin niitä kannattaa käyttää. 

Jos haluat tehdä huomisen ratkaisuja tänään, tämä koulutus vastaa sinun tarpeisiisi – tekoäly on jo täällä, johda sitä! 
 


Kouluttaja Pasi Lehtimäki esittelee kurssin sisällön, katso video (0:43) >

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.