Ammatillisen tutkinnon osat

Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp)

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp)

takorauta

Tule opiskelemaan taontatuotteiden suunnittelua ja valmistamista!

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opiskelet kulttuuriperintöön pohjautuvien taontatuotteiden suunnittelua ja valmistamista takomalla. Koulutuksen aikana perehdyt taonnan perusmenetelmiin, esimerkiksi vasaratyöskentelyyn, parityöskentelyyn ja konetaonnan alkeisiin. Valmistat esineitä rakenneteräksestä ja mahdollisesti työkaluteräksestä. Suunnittelet esinekokonaisuuden, jonka toteutat perinteisin taontamenetelmin ja -liitoksin ja pintakäsittelet perinteisin menetelmin. Valmiille tuotteelle laadit esittely- /markkinointimateriaalin. Materiaalit voit hankkia oppilaitokselta.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu peruskäsityötaidot omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita perinteisen taontatuotteen suunnittelusta, valmistamisesta ja markkinoinnista.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto

Kustannukset

Koulutus on perustutkinnon tutkinnon osa. Koulutus on maksutonta, kunhan osallistut kurssin lopuksi tutkintotilaisuuteen ja suoritat kyseisen tutkinnon osan. Suorituksesta saat todistuksen. Koulutuksesta syntyy materiaalikustannuksia omista harjoitustöistäsi riippuen 50 – 120 euroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu