Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

Perustason ensihoitajan opinnot sopivat sinulle, jos olet sosiaalinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja ongelmanratkaisutaidot haastavissakin tilanteissa. Perustason ensihoitajana osaat toimia turvallisesti ensihoitopalvelussa erilaisissa ympäristöissä. Osaat hoitaa ensihoidon potilasta ambulanssissa ja päivystysvastaanotoilla.

Ammatti ja opinnot

Perustason ensihoidon osaamisala-opinnoissa opit edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä. Opit myös toimimaan ensihoidossa ja akuuttihoitotyössä, mikä on osaamisalan ydinosaamista. Opintojen aikana opit huomioimaan erilaisten sairauksien ja vammojen vaikutukset ihmisen elintoimintoihin ja käyttäytymiseen sekä järjestämään psykososiaalista tukea.

Perustason ensihoitajana voit suuntautua hyvin monipuolisesti työelämään muillekin kuin vain ensihoidon ja akuuttihoidon tehtäviin, ei kuitenkaan varhaiskasvatuksen tehtäviin.

Perustason ensihoidon opintoihin sisältyy ajoharjoittelua ambulanssilla, joten opiskelijalla tulee olla B-luokan ajokortti ennen osaamisalan opintojen alkua.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Oulu

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa suositus kielitaidon tasoksi on B1.1. Hakijat kutsutaan kielitaidon arviointiin sähköpostilla. Mikäli kielitaidon arvioinnissa todetaan, että hakijan kielitaito ei ole riittävä, häntä ei kutsuta pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen eikä hän ole mukana opiskelijavalinnassa. Mikäli hakija ei osallistu kielitaidon arviointiin eikä pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen, häntä ei voida huomioida opiskelijavalinnassa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoitaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu