Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
   
Inari
Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Haluatko tehdä ihmisläheistä työtä? Tahdotko, että työsi on merkityksellistä ja monipuolista? Välitätkö aidosti muista ihmisistä, olet rehellinen, tunnollinen ja luotettava. Lähihoitajana voit työskennellä eri-ikäisten parissa, niin hoidon, kuntoutuksen kuin kasvatuksen alalla.

Ihmisen kohtaaminen ja vuorovaikutustaidot ovat työssä tärkeitä. Lähihoitaja ohjaa ja avustaa ihmistä päivittäisissä toiminnoissa tukien osallisuutta. Lähihoitajan työtä ohjaavat lait ja eettiset periaatteet. Lähihoitajat työskentelevät moniammatillisen tiimin jäsenenä ja työpaikkoina ovat mm. päiväkodit, kotihoito, hoivayksiköt, terveyskeskus, mielenterveys- ja päihdetyön yksiköt.

Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa pääset mukaan monimuotoiseen ja monikulttuuriseen opiskelijayhteisöön. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus hankkia ammatillinen osaamisesi saamelaisalueen uusissa oppimisympäristöissä sekä osaavissa ja tukevissa sosiaali- ja terveysalan työyhteisöissä.

Hakeminen ja kelpoisuus

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki lähihoitajatyöstä kiinnostuneet. Ennen hakeutumista tutustuthan tutkintokohtaisiin terveydentilavaatimuksiin ja SORA- säädöksiin. Hakijoille järjestetään soveltuvuuskokeet ja haastattelu toukokuussa 2022, joiden perusteella opiskelijavalinta tehdään.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi

Arvostelut

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Irtiotto

Saamelaisalueen koulutuskeskus on loista paikka opiskella. Opettajat ovat kiinnostuneita kehittämään omia opetusmenetelmiään ja kyselevät aktiivisesti oppilailta kehitysehdotuksia. Opetuksessa käytetään myös laajasti erilaisia lähestymis tapoja riippuen aiheesta ja siitä mikä kullekkin ryhmälle parhaiten soveltuu. Etelästä tuleville Saamelais...

Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja täytä seuraavat tiedot: