Ammatillisen tutkinnon osat

Mielenterveys- ja päihdetyössä työskenteleminen, 40 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mielenterveys- ja päihdetyössä työskenteleminen, 40 osp

Lähihoitaja, haluatko täydentää osaamistasi mielenterveys- ja päihdetyössä työskentelemisessä?

Opinnot alkavat 8.1.2024 ja arvioitu päättymispäivä on 31.5.2024. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopiskelua, ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppimisympäristönä on myös verkko-oppimisympäristö.

Koulutuksen tavoite:

Tutkinnon osan opinnoissa saat ammattitaitoa suunnitella työtäsi ja tehdä yhteistyötä työryhmän ja verkoston kanssa. Lisäksi osaat suunnitella, toteuttaa ja arvioida yhdessä asiakkaan kanssa terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Opit käyttämään ammatillisia vuorovaikutustaitoja mielenterveys- ja päihdetyössä sekä käyttämään alan työmenetelmiä, -välineitä ja materiaaleja mielenterveys- ja päihdetyössä sekä lääkehoidossa. Osaat ohjata asiakkaita palveluiden käytössä.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat oppia lisää mielenterveys- ja päihdetyössä työskentelemisestä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu