Ammatillisen tutkinnon osat

Kotihoidossa toimiminen, 30 osp, tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
4 kuukautta
Seuraava aloitus
12 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 9.5.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Pituus
4 kuukautta
Seuraava aloitus
12 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 9.5.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kotihoidossa toimiminen, 30 osp, tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Oletko suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon? Täydennä osaamistasi kotihoidossa toimimisen osalta! Koulutuksen myötä hankit ammattitaitoa kotona asuvan asiakkaan ohjaamisen, avustamisen ja hoitamisen toiminnoissa, sairaanhoidollista osaamista sekä monipuolisesti hoitotyön taitoja.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksessa hankit ammattitaitoa kotona asuvan asiakkaan ohjaamisen, avustamisen ja hoitamisen toiminnoissa, sairaanhoidollista osaamista sekä monipuolisesti hoitotyön taitoja.

Koulutuksen toteutus

12.8.2024 alkava koulutus toteutetaan pääosin verkkokoulutuksena hyödyntäen verkko-oppimisalustaa. Koulutuksessa on lähiopetusta 1-3 iltaa/kuukausi.  Koulutus sisältää myös ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä opiskelijan olemassa olevalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen laajuus on 30 osaamispistettä (osp).

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa aikaisempi osaaminen tunnustetaan. Koulutuksen aikana hankitaan vain tutkinnon osan vaatima puuttuva osaaminen, joka osoitetaan näytöllä. Tutkinnon osan ammattitaito osoitetaan näytössä käytännön työtehtävissä.

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

12 elokuuta, 2024

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: 9.5.2024

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Oulu

Hakeminen

Koulutus on suunnattu lähihoitajan työssä toimiville, jotka haluavat täydentää osaamistaan kotihoidossa toimimisen osalta.

Kotihoidossa toimiminen -tutkinnon osa on osa Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja, sairaanhoidon- ja huolenpidon sekä ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalat). Valintahaastattelussa voit ilmaista kiinnostuksesi suorittaa kaikki osaamisalaan vaadittavat tutkinnon osat.

Hakijalla tulee olla sellainen terveydentila- ja toimintakyky, jota edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittajalta.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa 21.5.2024. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu