Ammatillisen tutkinnon osat

Ikääntyneen osallisuuden edistäminen, 35 osp | Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
2 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
2 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ikääntyneen osallisuuden edistäminen, 35 osp | Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Toimitko lähihoitajana ja haluat täydentää osaamistasi ikääntyneiden parissa toimimisessa? Suorita tutkinnon osa ikääntyneen osallisuuden edistäminen sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Koulutuksen laajuus on 35 osaamispistettä (osp).

Koulutuksen tavoite

Koulutuksessa saat ammattitaitoa suunnitella, toteuttaa ja arvioida ikääntyneiden parissa tehtävää työtä. Opit myös käyttämään alan työmenetelmiä ja välineitä sekä materiaaleja asiakkaan osalllisuuden edistämisessä. Osaat toimia sosiaali- ja terveyslan työn säädösten, toimintaperiaatteiden, arvojen ja eettisten periaatteiden mukaisesti.

Opintojen alkaminen ja kesto

Opinnot alkavat 2.9.2024 ja arvioitu päättymispäivä on 10.1.2025. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opetuksena iltaisin. Koulutus sisältää iltaisin tapahtuvaa lähiopetusta 1-3 kertaa kuukaudessa. Koulutus sisältää myös ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä opiskelijan  työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

2 syyskuuta, 2024

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Hakuaika: 1.8.2024

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu
  • Hakuaika: Kysy lisätietoja

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet lähihoitajana ja haluat täydentää osaamistasi ikääntyneiden parissa toimimisessa.

Voit hakeutua koulutukseen, mikäli olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat täydentää osaamistasi sairaanhoitotyössä toimimisessa. Hakijalla tulee olla sellainen terveydentila- ja toimintakyky, jota edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittajalta.

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten tietojen perusteella.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa 7.8.2024. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu