Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsi-Suomessa. Kankaanpään opisto tarjoaa monipuolisen koulutustarjonnan kulttuurin, hallinnon sekä hyvinvointi -ja kasvatuksen alalla. Sinun on mahdollista opiskella myös avoimen yliopiston kursseja Kankaanpään opistossa.

Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle...

• Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista monipuolisen käsityön tai vapaa-ajan toiminnan osa-alueella
  • Joka rakennat tulevaisuuttasi ja haluat menestyä työelämässä esimiehenä, yrittäjänä, ohjaajana tai erikoisosaajana käsityön, hoivatyön ja kasvatustyön alueella
  • Ja erityisesti sinulle, joka arvostat ammattitaitoista koulutusta, aikuismaista toimintakulttuuria, koulutuksen laatua, toiminnan vapautta ja viihtyisää ympäristöä.

Haluatko lisätietoa Kankaanpään opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kankaanpään opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kankaanpään opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kankaanpään opisto

Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

www.kankaanpaanopisto.fi