Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kankaanpään opisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Lokakuussa
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Erikoisammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

 Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii vastuullisena oman alansa kehittäjänä ja vastuualansa asiantuntijana. Alan vaativimmat työtehtävät eri-ikäisten asiakkaiden ohjaustilanteissa tutkinnon suorittanut toteuttaa ammatillisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tutkinnon suorittaneella on valmius toimia myös laajemmissa toimintaympäristöissä, oman organisaationsa lisäksi myös alueellisella ja paikallisella tasolla. Tutkinnon suorittanut voi työskennellä toiminnan järjestäjänä tai palveluntuottajana tai tehdä yhteistyötä näiden kanssa erilaisissa kehittämis- ja koordinointitehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Erikoisammattitutkinto suoritetaan pääasiassa etäopiskeluna verkossa, oman aikataulusi mukaan. Kerran kuukaudessa (perjantaina) on lähipäivä Tampereen toimipisteessä, hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Lähipäivän luento-osuuteen on mahdollisuus osallistua verkon välityksellä.

Tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin vuoden, sisältäen verkko-opintoja, webinaareja, pienryhmätyöskentelyä sekä kehittämistehtäviä omaan työhön liittyen.

Hakeminen

Tämä Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on kasvatus- ja/tai ohjausalaan liittyvän ammattitutkinnon tasoiset tiedot ja taidot.

Valintakriteerit: työpaikka sekä vähintään 3 vuoden kokemus kasvatus- ja ohjausalalta. Hakijat haastatellaan henkilökohtaisesti.

Opintoihin voit ilmoittautua Kankaanpään opiston sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koko tutkinnon hinta on 1200 euroa ja osatutkinnon suorittaminen 400 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsi-Suomessa. Kankaanpään opisto tarjoaa monipuolisen koulutustarjonnan kulttuurin, hallinnon sekä hyvinvointi -ja kasvatuksen alalla. Sinun on mahdollista opiskella myös avoimen yliopiston kursseja Kankaanpään opistossa. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kankaanpään opisto

Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

 Näytä puhelinnumero
www.kankaanpaanopisto.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: