Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto kehittää monipuolisesti johtamistaitojasi.

Osaat kehittää toimintaa ja osaamista johtajana tai yrityksen omistajana. Johdat yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehität toiminnan tuloksellisuutta.

Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Tutkinnon rakenne

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on työelämälähtöinen tutkinto, joka palvelee työyhteisöjen, organisaatioiden ja yritysten johtamista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta: johtajana toimiminen (pakollinen tutkinnon osa, 80 osp) ja kahdesta valinnaisesta osasta (strategiatyön johtaminen, projektin johtaminen, työyhteisön kehittämisen johtaminen, henkilöstön ja osaamisen johtaminen, asiakkuuksien johtaminen, talouden johtaminen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen, yhteensä 100 osp).

Koulutuksen toteutus

Verkko-opinnoissa käydään läpi johtajuuden ammattitaitovaatimukset ja niitä syvennetään valinnaisten tutkinnon osien oppimistehtävissä. Koulutukseen voi hakeutua jatkuvan haun periaatteella.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa osaaminen osoitetaan omissa johtamisen työtehtävissä.

Saat vahvan tietopohjan ja käytännön valmiudet työyhteisösi tai yrityksesi toiminnan kehittämisen tueksi.

Koulutus järjestetään verkko-opintoina. Verkko-opinnoissa käydään läpi johtajuuden ammattitaitovaatimukset ja niitä syvennetään valinnaisten tutkinnon osien oppimistehtävissä. Koulutukseen voi hakeutua jatkuvan haun periaatteella.

Tutkinto on suunnattu johto- ja esimiestehtävissä toimiville, joilla on sekä toimialaansa että organisaationsa toimintaan asiantuntemusta. He vastaavat yksikkönsä tai oman vastuualueensa toiminnan johtamisesta niin, että organisaation visiot, strategiat ja tavoitteet toteutuvat.

Tutkinto soveltuu mm. sairaanhoitopiireissä, kunnissa, kuntayhtymisissä, valtion hallinnossa ja yksityisissä liikelaitoksissa toimiville sekä yrittäjille.

Osaamisen osoittaminen

Osaaminen osoitetaan näytöillä omassa työssä. Näytön arviointiin osallistuu saman organisaation esimies ja opiston opettaja-arvioija. Arviointi suoritetaan vertaamalla työsuorituksia ja kirjallisia dokumentteja valtakunnalliseen johtamisen ja yritysjohtamisen tutkinnon perusteiden kriteereihin.

Yrityksissä voidaan käyttää tarvittaessa myös organisaation ulkopuolista näytön arvioijaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Kun olet lähettänyt hakemuksen, sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan aika henkilökohtaisen opintojen kehittämissuunnitelman tekemiseksi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa suorittavilta edellytetään voimassa olevaa työsuhdetta johto- tai esimiestehtävissä tai yrittäjänä. Osaaminen osoitetaan näytöillä omassa työssä.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

  • koko tutkinto 900 €
  • tutkinnon osan hinta 250 € / kpl (Johtajana toimiminen -tutkinnon osa 400 €)

Hinnat sisältävät näyttötutkinnon tai osatutkintonäytön ja henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman, jota voidaan tarvittaessa päivittää koulutuksen aikana.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kankaanpään opisto
Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opistolla on erittäin monipuolinen koulutustarjonta. Koulutuksia järjestetään pääosin monipuolisesti verkossa, Tampereella sekä Kankaanpäässä. Kaikkiin koulutuksiin on jatkuva haku. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista monipuolisen käsityön tai vapaa-ajan toiminnan osa-alueella Joka rakennat tulevaisuuttasi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu