Sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kankaanpään opisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Tampere
Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tietopuolinen koulutus avaa uusia näkemyksiä johtamiseen, päivittää johtamisosaamista ja edistää uralla etenemistä. Kankaanpään opistossa voit suorittaa erikoisammattitutkinnon näyttötutkintona.

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Tutkinnon rakenne

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on työelämälähtöinen tutkinto, joka palvelee työyhteisöjen, organisaatioiden ja yritysten johtamista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta: johtajana toimiminen (pakollinen tutkinnon osa, 80 osp) ja kahdesta valinnaisesta osasta (strategiatyön johtaminen, projektin johtaminen, työyhteisön kehittämisen johtaminen, henkilöstön ja osaamisen johtaminen, asiakkuuksien johtaminen, talouden johtaminen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen, yhteensä 100 osp).

Koulutuksen toteutus

Tietopuolisessa opetuksessa käydään läpi johtajuuden keskeiset elementit ja niitä syvennetään valinnaisten tutkinnon osien oppimistehtävissä. Pakollisen tutkinnon osan koulutus toteutetaan jatkuvan haun periaatteella.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon näyttöihin valmistaudutaan tietopuolisessa opetuksessa, pienryhmätyöskentelyssä ja verkon kautta toteutettavissa ohjauswebinaareissa. Saat vahvan tietopohjan ja käytännön valmiudet työyhteisösi tai yrityksesi toiminnan kehittämisen tueksi.

Koulutus järjestetään verkko-opintoina tai monimuotoisesti osallistumalla teemaluentoihin Tampereella Kankaanpään opiston Pinninkadun oppimiskeskuksessa osoitteessa Pinninkatu 53 B (4. krs).

Esimiestehtävissä toimiville, yrittäjille ja asiantuntijoille

Tutkinto on suunnattu johto- ja esimiestehtävissä toimiville, joilla on sekä toimialaansa että organisaationsa toimintaan asiantuntemusta. He vastaavat yksikkönsä tai oman vastuualueensa toiminnan johtamisesta niin, että organisaation visiot, strategiat ja tavoitteet toteutuvat.

Tutkinto soveltuu mm. sairaanhoitopiireissä, kunnissa, kuntayhtymisissä, valtion hallinnossa ja yksityisissä liikelaitoksissa toimiville sekä yrittäjille.

Osaamisen osoittaminen

Osaaminen osoitetaan näytöillä omassa työssä. Näytön arviointiin osallistuu saman organisaation esimies ja opiston opettaja-arvioija. Arviointi suoritetaan vertaamalla työsuorituksia ja kirjallisia dokumentteja valtakunnalliseen johtamisen ja yritysjohtamisen tutkinnon perusteiden kriteereihin.

Yrityksissä voidaan käyttää tarvittaessa myös organisaation ulkopuolista näytön arvioijaa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Kun olet lähettänyt hakemuksen, sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan aika henkilökohtaisen opintojen kehittämissuunnitelman tekemiseksi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa suorittavilta edellytetään voimassa olevaa työsuhdetta johto- tai esimiestehtävissä tai yrittäjänä. Osaaminen osoitetaan näytöillä omassa työssä.

Lisätietoa

Teemaluennot:

  • 23.5.2019 klo 13–16: Tuotanto- tai palveluprosessin johtaminen
  • 5.9.2019 klo 13–16: Työsuhteen elinkaari
  • 27.9.2019 klo 9–15: Omasta ja työyhteisön jaksamisesta huolehtiminen (työhyvinvoinnin keinoin)
  • 31.10.2019 klo13–16: Johtamisen työkalupakki (ajanhallinta, aikaansaamiskyky)
  • 29.11.2019 klo 9–15: Itsensä johtaminen, yksilöllinen motivointi ja kannustus

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

  • Koko tutkinto 1500 €
  • Pakollinen tutkinnon osa 700€
  • Valinnaiset tutkinnonosat 400€ / kpl

Hinnat sisältävät näyttötutkinnon tai osatutkintonäytön ja henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman, jota voidaan tarvittaessa päivittää koulutuksen aikana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsi-Suomessa. Kankaanpään opisto tarjoaa monipuolisen koulutustarjonnan kulttuurin, hallinnon sekä hyvinvointi -ja kasvatuksen alalla. Sinun on mahdollista opiskella myös avoimen yliopiston kursseja Kankaanpään opistossa. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kankaanpään opisto

Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

 Näytä puhelinnumero
www.kankaanpaanopisto.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: