Ammattitutkinnot

Osaajaksi hotellin vastaanottoon | Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Careeria, paikassa Vantaa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Osaajaksi hotellin vastaanottoon | Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailualan ammattitutkinnon osatutkintokoulutus sinulle, joka työskentelet matkailu– tai palvelualalla tai olet suorittanut alan perustutkinnon. Koulutuksesta saat täydennystä osaamiseesi ja ammattitaitoosi hotellialan työtehtäviin.

Kenelle

Koulutus on suunnattu sinulle, joka työskentelet matkailu- tai asiakaspalvelualalla, haluat päivittää osaamistasi ja täydentää ammattitaitoasi. Mikäli sinulla on jo kokemusta matkailualalta tai omaat vahvan asiakaspalvelukokemuksen tai olet suorittanut matkailualan perustutkinnon ja haluat syventää osaamistasi hotellialalle, on tämä koulutus juuri sinulle. 

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja suomen kielellä.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osaajaksi hotellin vastaanottoon | Matkailupalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu