Ammatillisen tutkinnon osat

Asennus ja automaatio, tutkinnon osa

Vantaan ammattiopisto Varia, paikassa Vantaa
Pituus
2,5 kuukautta
Pituus
2,5 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Asennus ja automaatio, tutkinnon osa

Asennus ja automaatio, tutkinnon osa

Tutkinnon osassa toteutettavat asennus- ja automaatiotyöt soveltuvat kone- ja tuotantotekniikan alan opiskelijoille ja alalla oleville. Opinnot käytyä opiskelija osaa suunnitella työtään ja hyödyntää asennustöissään konepiirustuksia, teknisiä dokumentteja ja kytkentäkaavioita, suorittaa mekaanisia asennustöitä sekä noudattaa työelämän toimintatapoja ja asennus- ja automaatiotöiden työturvallisuusvaatimuksia.

Opinnot ovat laajudeltaan 10 osaamispistettä.

Toteutus

Opinnot sisältävät teoriaa ja käytännön harjoittelua oppilaitoksessa, verkko-opiskelua sekä mahdollisesti opiskelua koulutussopimuksella tai oppisopimuksella työelämässä. Opetuskieli on suomi.

Osaaminen osoitetaan näytöillä tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa.

Opinnot järjestetään pääsääntöisesti päiväopiskeluna maanantaista torstaihin. Koulutus toteutetaan Hiekkaharjun toimipisteessä Vantaalla.

Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, ja siinä huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Koulutuksen kesto on noin 2,5 kuukautta.

Hakeminen

Suomen kielen kielitaitovaatimus on B1.1

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asennus ja automaatio, tutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vantaan ammattiopisto Varia
Tennistie 1
01370 Vantaa

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...

Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu