Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas, Pudasjärvi
Alkavat koulutukset
Haukipudas
11.1.2021

Pudasjärvi
Keväällä 2021

Video

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja

Sähköalan ammattilaisia tarvitaan sähkön tuottamisen, jakelun ja siirron, sähköistyksen sekä sähköasennusten, korjauksen ja huollon sekä automaation ja kunnossapidon ammattitehtävissä. Sähkö- ja automaatioalan ammattilainen asentaa ja huoltaa kiinteistöjen ja laitosten sähkö- ja automaatiojärjestelmiä tai sähköjakeluverkkoja.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon sisältö

Sähkö- ja automaatioalan opinnoissa perehdytään sähkötekniikan, automaatiotekniikan ja tietotekniikan perusosaamiseen. Opinnoissa painotetaan myös työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja sähköturvallisuusmääräysten mukaisia työtapoja. Lisäksi opintoihin kuuluu yrittäjyyttä.

Työtehtävät sähkö- ja automaatioalalla

Sähköasentajat asentavat, huoltavat ja pitävät kunnossa sähköjärjestelmiä ja -koneita. Sähköasentajat työskentelevät esimerkiksi uudis- ja korjausrakennustyömailla, teollisuus- ja energialaitoksissa sekä asennus- ja huoltoliikkeissä. Myös automaatiojärjestelmien koneiden ja laitteiden asennus työllistää sähköalan ammattilaisia. Alalla työskentely edellyttää huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: