Sivuston käyttötapa: Mobiili
Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella.

Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70 paikkakunnalla ja toimintaa on myös kansainvälisesti. Verkko-opintoina meillä voi suorittaa perus- ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä laajasta valikoimasta yksittäisiä verkkokursseja, joita voi ostaa myös suoraan verkkokaupasta.

Suomen Yrittäjäopisto tähtää kasvuun ja kehittymiseen. Oppilaitoksen tehtävänä on auttaa yrittäjyydellä ja osaamisella asiakkaita ja kumppaneita menestymään. Suomen Yrittäjäopisto haluaa vahvistaa yrittäjyyden henkeä osana kaikkea toimintaa. Alan paras asiakaskokemus taataan toteuttamalla yksilöllisiä, luovia ja helposti saavutettavia palveluita arjen tarpeisiin.

Haluatko lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutustarjonnasta? 

Löydät lisätietoa Suomen Yrittäjäopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Yrittäjäopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Videoesittely

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Lähde menestymään kanssamme - joustavat opinnot verkossa, lähiopetuksena, monimuotoisesti sekä räätälöitynä.

Koulutukset - Suomen Yrittäjäopisto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto täytä seuraavat tiedot: