Erikoisammattitutkinnot

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (Esihenkilöareena)

Sedu, paikassa Seinäjoki
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (Esihenkilöareena)

Pöytiä, tuoleja, kokkeja

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuville esihenkilöille, vuoroesimiehille tai yksikön päälliköille sekä yrittäjille. Olet innostunut itsesi ja organisaatiokulttuurin kehittämisestä.

Koulutus soveltuu erinomaisesti myös ravintolan vuoropäälliköille, vuorovastaaville, ravintolapäälliköille, keittiöpäälliköille, keittiömestareille ja ravitsemispäälliköille.

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön koulutuksen aikana kehität henkilöstöjohtamisen, talouden ja kokonaisuuksien hallinnan käytännön osaamistasi. Koulutuksen myötä ajattelutapasi laajentuu, opit huomioimaan esihenkilötyöhön vaikuttavia tekijöitä yksityiskohtaisemmin ja osaamisesi eri osa-alueilla monipuolistuu.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Pääset valitsemaan opiskeltavat sisällöt Esihenkilöareenan johtamisen ja esihenkilötyön teematarjottimelta. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Keskeinen opiskelusisältö:

 • Päivittäisten toimintojen ohjaaminen
 • Esihenkilönä toimiminen
 • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen

Lisäksi voit syventyä valintasi mukaisesti:

 • oman organisaation toiminnan tai toimintojen kehittämiseen toteuttamalla kehittämisprojektin (esimerkkejä opiskelijoiden toteutuneista kehittämisprojekteista: kahvilalinjaston suunnittelu sisältäen laitteet ja tuotteet, henkilöstöhallintaohjelman luominen, ruokalistan kehittäminen)
 • perehdyttämiseen ja ohjaamiseen
 • monimuotoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön johtamiseen

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavasta kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-10 päivää koulutuksen aikana pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja mahdollisesta etäopiskelusta.

Koulutuksen keskimääräinen suoritusaika on reilu vuosi, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esihenkilöareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

 • Monimuotototeutus
 • Seinäjoki
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Lähiopetus
 • Seinäjoki
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuville esihenkilöille, vuoroesimiehille tai yksikön päälliköille sekä yrittäjille.

Koulutukseen voi hakea oppilaitoksen omilla sivuilla.

Tutkinto / todistus

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (Esihenkilöareena).

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.

Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (Esihenkilöareena)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu