Ammattitutkinnot

HR-assistentti | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisal...

Careeria, paikassa Helsinki
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HR-assistentti | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisal...

Kehitä koulutuksella HR-assistentin työssä tarvittavia tietoja ja taitoja

Tarvitsetko uusia näkökulmia ja työkaluja henkilöstöhallinnon haastaviin työtehtäviin? Työskenteletkö henkilöstöhallinnon tehtävissä HR-assistenttina tai HR-sihteerinä, ja haluaisit syventää sekä kehittää omaa osaamistasi koulutuksen keinoin? Siinä tapauksessa henkilöstöhallinnon tukipalveluille suunnattu koulutus sopii sinulle.

HR-assistentin koulutuksen myötä kasvat henkilöstöhallinnon osaajaksi ja saat uutta osaamista työhösi. Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä henkilöstösihteerin tai
-assistentin työtehtävissä henkilöstöhallinnossa.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit henkilöstösihteerin tai henkilöstöassistentin työtehtävissä, olet alalla aloittanut tai hakeutumassa henkilöstöhallinnon tukipalvelutehtäviin.

Käytännön toteutus

HR-assistentin koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus tai ohjattu verkko-opetus, itsenäisesti suoritettavat verkkokokonaisuudet ja opitun soveltaminen omassa työssä. 

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-assistentti | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisal...? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu