Ammatillisen tutkinnon osat

Ravintola-, catering- ja matkailualan osatutkinnot | kokki ja tarjoilija

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ravintola-, catering- ja matkailualan osatutkinnot | kokki ja tarjoilija

Täydennä osaamistasi ravintola- ja cateringalan täsmäkoulutuksilla!

Meillä Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on tarjolla useita erilaisia osatutkintovaihtoehtoja, joiden kesto vaihtelee 2–12 kuukauteen. Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti opiskeltavan alan työpaikalla (koulutus- tai oppisopimus) ja vuorovaikutteisina verkko-opintoina.
Koulutuksen alussa opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa otetaan huomioon myös opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen. HOKSissa sovitaan opinnoista ja niiden suorittamistavoista.

Koulutuksen sisältö

Esimerkkejä osatutkintovaihtoehdoista:

  • Lounasruokien valmistus 40 osp (5-6 kk)
  • Annosruokien valmistus 25 osp (4 kk)
  • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp (3 kk)
  • Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp (4 kk)
  • Tilaus- ja juhlaruokien tarjoilu 25 osp (4 kk)
  • Juomien myynti ja tarjoilu 25 osp (4 kk)
  • Kahvilapalvelut 10 osp (2 kk)
  • Hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut 30 osp (5 kk)

Esimerkkejä osatutkintojen yhdistämisestä:

Ruokaravintolan kokki (9-12 kk)

  • lounasruokien valmistus 40 osp (osaamispistettä)
  • annosruokien valmistus 25 osp

Suurkeittiön kokki (9-14 kk)

  • lounasruokien valmistus 40 osp
  • palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot 10 osp
  • suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp

Ravintolatyöntekijä kahvila-lounasravintolassa (9-12 kk)

  • kahvilapalvelut 10 osp
  • katu- ja pikaruokapalvelut 10 osp
  • lounasruokien valmistus 40 osp

Kahvilatyöntekijä (4-6 kk)

  • ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp
  • kahvilapalvelut 10 osp

Baari-/kahvilatyöntekijä/tarjoilija (9-12 kk)

  • annosruokien ja juomien tarjoilu 40 osp
  • juomien myynti ja tarjoilu 25 osp

Hotellin aamiais- ja kerrostyöntekijä (11 kk)

  • ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp (3kk)
  • hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut 20 osp (4 kk)
  • matkailualan asiakaspalvelu, 30 osp (4 kk)

Kenelle

Opinnot soveltuvat nuorille, aikuisille, alan vaihtajille, työn ohessa opiskeleville, työttömille ja ammattitaitoa syventäville.

Opintojen suorittaminen vaatii opiskelijalta erityistä oma-aloitteellisuutta ja itseohjautumiskykyä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Mänttä
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Voit suorittaa yhden tai useamman tutkinnon osan tai koko perustutkinnon ja lisäksi valita tutkinnonosan esimerkiksi puhtaus- ja kiinteistöalan tai matkailualan perustutkinnosta.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola-, catering- ja matkailualan osatutkinnot | kokki ja tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu