Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus | työelämäpainotteinen koulutus

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Oppisopimuskoulutus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus | työelämäpainotteinen koulutus

Kiinnostaako kädentaitojen ohjaus, toiminta luovan työn parissa? Oletko parhaimmillasi lasten ja nuorten vai aikuisten kanssa?

Kädentaitojen ohjauksen artesaani suunnittelee ja toteuttaa erilaisia lyhytkursseja sekä toimii niiden ohjaajana. Alan ammattilaiselta vaaditaan vahvaa motivaatiota alalle, itseohjautuvuutta, joustavuutta ja sosiaalisia taitoja.

Kädentaitojen ohjaajia tarvitaan lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastustoiminnan ohjaajina muun muassa kouluissa, kurssikeskuksissa, opistoissa, erilaisissa työpajoissa, lähitoreilla sekä hyvinvointialalla ja kuntouttavassa työtoiminnassa. Yhdistämällä koulutus- terveydenhoitoalan ammatteihin, käsityön ohjaustoiminnan osaamisalan artesaani voi suuntautua myös kuntoutus- ja terapiatoimintaan.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opintojen laajuus on 180 osp, kesto noin 1,5–2 vuotta huomioiden henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS) ja yksilölliset tarpeet

Opintojen keskiössä on ohjausosaamisen kehittäminen ja lisäksi erilaisten kädentaitojen kehittäminen.

Koulutus on tarkoitus suorittaa työelämälähtöisesti työpaikalla tapahtuvana oppimisena joko omaehtoisena koulutuksena koulutussopimuksella tai oppisopimuskoulutuksena. Opiskelun aloittamisen edellytyksenä on hakijan hankkima koulutus- tai oppisopimuspaikka.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen sivuilla.

Koulutus soveltuu henkilölle, joka on kiinnostunut suorittamaan opinnot työelämässä, ja haluaa täydentää omaa ammattitaitoaan ohjausosaamisella tai harkitsee ohjausalaa. Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet jatkuvan haun kautta. Pohjakoulutusvaatimuksena on peruskoulu tai aiemmin suoritettu muu tutkinto.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus | työelämäpainotteinen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

» Ikata somessa

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen,...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | kädentaitojen ohjaus | työelämäpainotteinen koulutus täytä seuraavat tiedot: