Erikoisammattitutkinnot

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

OSAO, paikassa Haukipudas
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Maarakennusalan ammattitutkinnon suorittaneena osaat työskennellä maarakennustyömaalla itsenäisesti, taloudellisesti, joutuisasti ja laadukkaasti.

Tunnet maaperän, maarakentamisen tavat ja niihin vaikuttavat olosuhteet sekä maarakentamisen materiaalit ja käyttökohteet. Kuuntelet ohjeita ja osaat tulkita piirustuksia ja suunnitelmia. Koulutuksen suoritettuasi osaat soveltaa erikoisosaamistasi työtehtäviesi ratkaisuihin ja suunnittelet omat työsi huomioiden muiden toimenpiteet ja työt. Otat huomioon työmaan kokonaistilanteen ja osaat toimia yhteistyössä työtovereiden, esimiesten ja asiakkaiden kanssa.

Koulutuksesta saat oppia siihen, miten toimit turvallisesti ja ammattitaitoisesti maarakennustyömaalla.  Osaat käyttää oikeita työmenetelmiä ja -koneita sekä huoltaa tarvitsemiasi koneita. Käsittelet ja varastoit tarvikkeet ja materiaalit ohjeiden mukaisesti. Olet riittävän kielitaitoinen ja olet suorittanut vaaditut turvakortit.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Tutkinnon suorittaneena voit työskennellä osaamisalasi tehtävissä maarakennustyömaalla.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Haukipudas
  • Hakuaika: jatkuva haku

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Haukipudas
  • Hakuaika: jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Jatkuva haku sopii sinulle, joka et voi hakea valtakunnallisessa yhteishaussa ja haluat hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistasi.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Maarakennusalan erikoisammattitutkinnossa kielitaitotasosuositus on B1.2. 

Tutkinto / todistus

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu