Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas, Taivalkoski
Alkavat koulutukset
Haukipudas
Maaliskuu

Haukipudas
Elokuu

Taivalkoski
Maaliskuu

Taivalkoski
Elokuu

Video

Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja

Maarakennuskoneenkuljettajana ajat maarakennuskonetta työmailla. Rakennusalan perustutkinto antaa valmiudet työskennellä maarakennusalan yrityksissä tai vaihtoehtoisesti hyvän pohjan jatkokouluttautumiselle.

Maarakennuskoneenkuljettaja työelämässä

Maarakennuskoneenkuljettajan tutkinto antaa valmiudet maarakennuskoneiden käyttöön erilaisissa toimintaympäristöissä ja olosuhteissa. 

Maarakennusala on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja uusille taitajille on tilaa työmarkkinoilla. Maarakennuskoneenkuljettajan työpaikkoja tarjoavat maarakennusalan yritykset, kunnat ja alan teollisuus. Toimiminen yksityisenä yrittäjänä on myös yleistä. 

Opiskelu

Koulutuksessa painotetaan erityisesti työmenetelmien ja työkoneiden hallintaa sekä asiakaspalvelutaitoja. Maarakennuskoneenkuljettajan opinnoissa korostuu kaivinkoneen, pyöräkuormaajan, tiehöylän ja tienhoitoauton käytön osaaminen. 

Oulun seudun ammattiopiston maarakennuskoneenkuljettajan koulutus muodostuu sekä pakollisista että valinnaisista tutkinnon osista. 

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa. Seuraava jatkuva haku avautuu näillä näkymin alkuvuodesta 2020.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: