Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Luksia
Yhteenveto
1 vuosi 6 kuukautta
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Lohja
Erikoisammattitutkinnot
Moppi ja huone

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa suunnitella ja johtaa vastuualueensa palvelutuotantoa sekä ylläpitää ja kehittää vastuualueensa asiakkuuksia. Hän osaa vastata palvelun laadun toteuttamisesta ja kehittämisestä asiakaskohteessa sekä johtaa vastuualueensa toiminnan kannattavuutta.Tutkinnnon suorittanut osaa toimia esimiehenä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla sekä ennakoida henkilöstötarpeen ja rekrytoida henkilöstöä. Hän osaa organisoida henkilöstön perehdytyksen sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä osaamista. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaja voi suunnata ammatillista osaamistaan ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

Koulutuksen sisältö vastaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon tavoitteita.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Koko tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä tai koko tutkinnon sijasta voit myös suorittaa yksittäisiä tutkinnon osia (osatutkinto).

Pakolliset tutkinnon osat

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen suunnitteleminen ja johtaminen
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen henkilöstön ja osaamisen johtaminen

Valinnainen tutkinnon osa

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen

Koulutuksen antama pätevyys

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia esimiestehtävissä kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa tai puhtausalalla. Lisäksi tutkinnon suorittanut voi toimia kiinteistönhoidon ja puhtausalan asiantuntijana kiinteistöissä ja niiden suunnittelussa tai puhtausja kiinteistöpalvelujen työmäärämitoituksessa.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

600e

Oppisopimuskoulutukseen tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimus on sinulle ja työnantajalle maksutonta. Jos sinulle ei voida solmia oppisopimusta, voit suorittaa tutkinnon ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelumaksun 600,00 € itse.

Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Luksia sosiaalisessa mediassa


Luksia

Luksia

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet, mietitkö ammatinvaihtoa, jäikö tutkintosi kesken tai pohditko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko juuri päättänyt peruskoulun ja etsit itsellesi ammattia, johon suuntautua? Vai haluatko kenties opiskella lisää lukion päätyttyä? Luksiassa voit opiskella monipuolisesti sekä päivä- että monimuoto-opintoina.  Monimuoto-opiskelu sopii kaikille – olit...


Lue lisää oppilaitoksesta Luksia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Luksia

Toivonkatu 4
08100 Lohja

 Näytä puhelinnumero
www.luksia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: