Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

Ammattiopisto Tavastia, paikassa Hämeenlinna
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

 Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja

Osaamisalan suorittaneen kiinteistönhoitajan työ koostuu erilaisista kiinteistön ylläpitoon kuuluvista tehtävistä. Työ on itsenäistä ja vuodenajat vaikuttavat työn sisältöön. Työtehtäviä ovat ulkoalueiden puhtaanapito, lumityöt käsin ja koneellisesti, LVI-työt sekä kiinteistön huolto- ja pienvikakorjaukset. Teknisesti vaativammissa kiinteistöissä hoidetaan myös ilmastointikoneiden, uima-altaiden, jäähdytyskoneiden, kosteuslaitteiden ja kylmälaitteiden huollot sekä rakennusautomaation valvonta ja säätötyöt.

Tutkinnon sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto sisältää ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osia. Jokainen kiinteistönhoitaja opiskelee seuraavat ammatilliset tutkinnon osat

  • asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen
  • kiinteistön yleishoito ja valvonta
  • kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen.

Valinnaisia tutkinnon osia suorittamalla ammattitaitosi syvenee haluamallasi alueella. Valinnaisia tutkinnon osia voit katsoa tarkemmin opintopolun sivuilta.

Opiskelet myös yhteisiä tutkinnon osia

  • viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen; mm. äidinkieli, vieraat kielet, digitaalinen osaaminen
  • matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen; mm. matematiikka, fysiikka ja kemia
  • yhteiskunta- ja työelämäosaaminen; mm. työelämässä toimiminen, yrittäjyys, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen, kestävä kehitys

Kiinteistönhoitajaksi Tavastiassa

Voit itse vaikuttaa opiskelupolkuusi ja opiskeluaikaasi. Sinun kanssasi keskustellaan, mitä ja miten haluat opiskella. Sinua tuetaan valinnoissasi aina kun se on tutkinnon suorittamisen kannalta mahdollista.

Opiskelusi tapahtuu pääasiassa osoitteessa Hattelmalantie 8, H-rakennus, Hämeenlinna. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi oppisopimuksella.

Koulutus on maksutonta. Sinulle tulee kustannuksia oppimateriaaleista, kuten opiskelu- ja työvälineistä. Maksat itse myös lupakorttien viranomaismaksut.

Kiinteistönhoitaja työelämässä

Kiinteistönhoitajia tarvitaan työelämässä erilaisiin kiinteistön ylläpitotehtäviin, jotka muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Valmistuttuasi kiinteistönhoitajaksi voit tehdä ulkoalueiden puhtaanapitoa, lumityötä käsin ja koneellisesti, LVI-töitä sekä kiinteistön huolto- ja pienvikakorjauksia. Koulutuksen aikana opit tekemään myös vaativampia tehtäviä kuten ilmastointikoneiden ja kylmälaitteiden huoltoa. Koulutuksen jälkeen sinulla on monipuolinen kielitaito, osaat toimia digitaalisessa ympäristössä ja verkostoitua ammatillisesti.

Kiinteistönhoitajana voit toimia erilaisissa yrityksissä monipuolisissa kiinteistöalan työtehtävissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Voit hakea puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon, jos olet suorittanut peruskoulun ja olet kiinnostunut kiinteistönhoitotyöstä. Voit hakea koulutukseen jatkuvassa haussa. Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoitaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Ammattiopisto Tavastia
Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...

Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu