Sivuston käyttötapa: Mobiili

Make-up artist academy -maskeerauskoulu

Koulutus-Center
Yhteenveto
2, 3, 6 tai 9 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Useita aloitusajankohtia
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Päivä- tai iltaopinnot
Helsinki, Tampere
Ammatillinen koulutus

Videoesittely

Tutustu Koulutus-Centerin järjestämiin monipuolisiin kauneudenhoitoalan koulutuksiin.

Make-up artist academy -maskeerauskoulu

maskeerauskoulu


Make-up artist academy


Make-up artist academy
– meikkauksen ja maskeerauksen edelläkävijä

Make-up artist academy on tunnettu ja arvostettu yksityiskoulu, jossa panostetaan maskeerauksen ja naamioinnin laaja-alaiseen, tehokkaaseen ja käytännönläheiseen opetukseen. Make-up artist academy on maskeeraus- ja naamiointialan edelläkävijä Suomessa. Koulu on perustettu vuonna 1985 ja on näin Suomessa pisimmän kokemuksen omaava alan kouluttaja. Voit valita tarpeisiisi sopivat kaksi, kolme, kuusi tai yhdeksän kuukautta kestävän koulutusvaihtoehdon.

Meikkaaja-maskeeraajan koulutus

Meikkaaja-maskeeraajan koulutukseen sisältyy runsaasti opettajien näytetöitä eli demonstraatioita sekä paljon käytännön harjoituksia opettajien ohjauksessa. Harjoitustyöt toimivat työnäytteinä ja hyvänä apuna tulevassa työnhaussa. Make-up artist academy on hyvä vaihtoehto myös kampaajille ja kosmetologeille, jotka haluavat täydentää ja laajentaa osaamistaan ja lisätä näin edustamiensa yritysten palvelutarjontaa.

Jo opintojen aikana opiskelijat ovat mukana monissa käytännön projekteissa osana koulutusohjelmaa. Make-up artist academy on tehnyt yhteistyötä muun muassa Sibelius-Akatemian, Taideteollisen korkeakoulun ja Teatterikorkeakoulun kanssa eri projekteissa. Make-up artist academy toimii samoissa tiloissa great cut academy -kampaamokoulun kanssa ja yhteistyö parturi-kampaajaopiskelijoiden kanssa toteutuu erilaisissa yhteisprojekteissa opiskelun aikana.

Päiväkoulussa opetus tapahtuu maanantaista torstaihin klo 10–15 välisenä aikana. Iltakoulussa opetus tapahtuu maanantaista torstaihin klo 16–20 välisenä aikana. Perjantai on etäpäivä.

Meikkaaja-maskeeraaja työelämässä

Meikkaus sekä maskeeraus-, naamiointi- ja stailausalan ammattilaiset työskentelevät kiehtovissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä kysynnän ollessa jatkuvassa kasvussa. Töitä tarjoavat muun muassa teatterit, elokuvien, tv-ohjelmien tai mainosten tekijät, malli- ja stailaustoimistot, valokuvaajat, lehti- ja mediamaailma sekä alan maahantuojat. Töitä on tarjolla myös kampaamoissa ja kauneushoitoloissa, messuilla ja muotinäytöksissä sekä monipuolisissa kohteissa yksityisellä sektorilla.

Kiinnostuitko opinnoista make-up artist academyssä?

Lisätietoa make-up artist academy -maskeerauskoulusta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin koulu ottaa sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. 

Koulutusjaksot

Kaksi kuukautta:

 • muoti- ja kauneusmeikit
 • kuvaus- ja lavameikit
 • stailaus

Kolme kuukautta:

 • muoti- ja kauneusmeikit
 • vuosikymmenmeikit
 • kuvaus- ja lavameikit
 • kuvauskampaukset
 • stailaus

Kuusi kuukautta:

 • muoti- ja kuvausmeikit
 • bodypainting
 • vuosikymmenmeikit
 • tv-, filmi- ja teatterimaskeeraus
 • stailaus

Yhdeksän kuukautta:

 • muoti- ja kauneusmeikit
 • bodypainting
 • vuosikymmenmeikit
 • erikoisefektit
 • naamiointi
 • stailaus

Hakeminen ja kelpoisuus

Katso seuraavien alkavien koulutusten ajankohdat Koulutus-Centerin kotisivuilta. Opintoihin haetaan Koulutus-Centerin kotisivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Ota yhteyttä ja tiedustele vapaita opiskelupaikkoja!

Lopullinen opiskelijavalinta tapahtuu henkilökohtaisen haastattelun perusteella. 

Tutkinto / todistus

Valmistuttuaan opiskelijat saavat opinnoistaan todistuksen ja diplomin.

Yhdeksän kuukauden mittaisen koulutuksen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus osallistua ammatillisen näyttökokeen (teatterialan ammattitutkinto, maskeerauksen osaamisala) suorittamiseen.

Kustannukset

Kaksi kuukautta: 2 500 euroa
Kolme kuukautta: 3 400 euroa
Kuusi kuukautta: 6 000 euroa
Yhdeksän kuukautta: 8 000 euroa

Koulutusmaksuihin sisältyy ammattitason meikkilaukku, kauneusmeikkejä ja koulun omat oppikirjat.

Ammattitutkinnon suorittavat maksavat lisäksi Opetushallitukselle tilitettävän tutkintomaksun 58 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Make-up artist academy -maskeerauskoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus-Center

Koulutus-Center (great cut academy, make-up artist academy)

Koulutus-Center

Koulutus-Center muodostuu great cut academy -kampaajakoulusta, great cut academy -parturikoulusta, make-up artist academy -maskeerauskoulusta, styling academy -stylistikoulusta, citybeauty academy -kosmetologikoulusta. Hiusmuotoilukoulu ja maskeerauskoulu ovat jo vuodesta 1985 toimineet alan johtavina yksityiskouluina Suomessa. Oppilaitoksessa voit suorittaa myös useita kauneudenhoitoalan lyhytkursseja. Parturin tai kampaajan ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center ja katso koulutustarjonta täältä

Koulutus-Center yhteystiedot

Koulutus-Center

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.koulutuscenter.com


Arvostelut

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 6 arviointiin

Tiina T
(5)
Valmistuin Tampereen make-up artist academy -maskeerauskoulusta vuonna 2011. Koulu antoi mielestäni loistavan pohjan meikkaajan työlle. Opetus koulussa oli rentoa mutta ammattitaitoista ja työharjoittelut opiskelun aikana poikivat töitä kyllä myös jatkossa. Opiskelun jälkeen kouluttauduin myös kampaajaksi sekä ekokampaajaksi ja tein pari vuott...
Näytä kokonaan
Jesssica R
(5)
make-up artist academy antoi minulle mainion pohjakoulutuksen kauneusmeikeistä erikoisefekteihin. Opetusjaksot käsittelivät kattavasti eri osa-alueet niin meikkauksesta kuin maskeerauksestakin huippuopettajien johdolla. Minusta koulutuksessa parasta oli käytännönläheisyys ja innostavien opettajien johdolla oli helppo kokeilla kaikkea mahdollista...
Näytä kokonaan
Katarina P
(5)
Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi make-up artist academy -maskeerauskoulusta vuonna 2013 ja olen sen jälkeen tehnyt töitä freelancerina. Koulu antoi laajat perustiedot maskeerauksen eri osa-alueista ja niiden pohjalta oli helppo lähteä kehittämään omia taitoja ja sitä kautta löytyi myös itseä eniten kiinnostavat meikkaustyylit. Pääsin koulun...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Make-up artist academy -maskeerauskoulu täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: