Koulutus-Center

Koulutus-Center


Koulutus-Center muodostuu great cut academy -kampaajakoulusta, great cut academy -parturikoulusta, make-up artist academy -maskeerauskoulusta, styling academy -stylistikoulusta, citybeauty academy -kosmetologikoulusta. Hiusmuotoilukoulu ja maskeerauskoulu ovat jo vuodesta 1985 toimineet alan johtavina yksityiskouluina Suomessa. Oppilaitoksessa voit suorittaa myös useita kauneudenhoitoalan lyhytkursseja.

Parturiksi, kampaajaksi tai meikkaaja-maskeeraajaksi?

Parturin tai kampaajan ja meikkaaja-maskeeraajan ammattitaidon pohjana ovat luovuus, taito, tyylitaju ja tekniikan hallitseminen. Ammatteihin tarvitaankin nimenomaan käytännön valmiudet hallitsevia ammattilaisia sekä persoonia, joilla on kyky kuunnella asiakasta, vilpitön halu tehdä työnsä hyvin sekä innostus itsensä kehittämiseen. Tästä syystä myös alan opetus Koulutus-Centerissä perustuu pitkälti käytännönläheisyyteen ja jatkuvaan oppimiseen. 

Uutuuskoulutukset: Meikkaajan ja parturikampaajan koulutuksessa on nykyisin lähikoulutuksen vaihtoehtona myös verkkokoulutus, jossa voi opiskella kotoa käsin.

Kauneudenhoitoalan koulutus

Koulutus-Centerin opetusohjelmat ovat kehittyneet vuosien mittaan huippuunsa ja monet koulusta valmistuneet hiusmuotoilijat ja meikkitaiteilijat työskentelevätkin alansa parhailla paikoilla. Hyviin oppimistuloksiin päästään työstään innostuneiden kouluttajien ja havainnollistavan ja henkilökohtaisen opetuksen avulla. Koulutus on tehokasta ja intensiivistä ja siksi myös nopea, taloudellinen ja tehokas tapa valmistua ammattiin. Koulutuksen aikana perehdytään myös yrittämiseen ja oman liikkeen perustamiseen ja toimintaan.

Oppilaitoksen toimipisteet sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Tampereen keskustassa. Great cut academy–parturikampaamokoulun, make-up artist academy–maskeerauskoulun ja citybeauty academy -kosmetologikoulun opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan myöntämää opintotukea sekä edullista opintolainaa. Opiskelu työttömyysetuudella voi olla mahdollista.

Valmistuttuaan opiskelijat saavat opinnoistaan todistuksen ja diplomin. Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua ammatillisen näyttökokeen suorittamiseen (erillinen maksu).

Kiinnostuitko kauneudenhoitoalan koulutuksista?

Löydät lisätietoa Koulutus-Centerin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Koulutus-Centerille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi Useita (2)
Kauneudenhoitoalan lyhytkurssit Useita (2)
Kosmetologikoulu Helsinki
Make-up artist academy -maskeerauskoulu Useita (2)
Styling academy -stylistikoulu Useita (2)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Koulutus-Center

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.koulutuscenter.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 19 arviointiin

Kosmisoppilas 2022

Valmistuin citybeauty academy -kosmetologikoulusta tänä vuonna ja kaikki meidän luokallamme olevat työllistyivät koulun jälkeen. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja aikaisemmat yto-opinnot hyväksiluettiin niin että pystyin suorittamaan koko perustutkinnon näyttöineen yhdessä vuodessa.

Olga

I moved to Finland from Ukraine and studied in great cut academy Helsinki. I really didn´t waste my money, on the contrary: professional teachers always ready to help, fantastic atmosphere among students and rewarding schooldays; every day I learned something new. The best thing is that the school books are both in Finnish and in English - I lea...

Näytä kokonaan
Hero Azizan

Mielestäni great cut academy on paras koulu jos haluaa opiskella parturikampaajaksi. Olen oppinut todella nopeasti lukuvuoden aikana ja pystyn itsenäiseen työskentelyyn. Meillä on todella hyviä, taitavia ja mukavia opettajia. Käytössä on laadukkaita tuotteita. Olen onnellinen, kiitollinen ja tyytyväinen. Suosittelen koulua kaikille jotka haluav...

Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Koulutus-Center täytä seuraavat tiedot: