Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Vantaa

Alkavat koulutukset
Vantaa
Syksy

Vantaa
Joustavasti

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari

Pintakäsittelyalan perustutkinnon opinnoissa painotetaan vanhan arvostamista. Opinnoista saat osaamisen tehdä seinien ja kattojen maalaausta, ovi- ja ikkunamaalausta, huonekalumaalausta uusilla ja perinteisillä menetelmillä, erilaisia koristemaalauksia (mm. kiven- ja puunmukailuja, kultausta, kipsitöitä).

Lisäksi opit vanhojen maaliaineiden valmistusta ja värien ja tyylien historiaa. Opinnot sisältävät myös taideopintoja (piirustus, maalaus, keramiika, taidehistoria.

Maalari työelämässä

Maalarin työtehtävät sisältävät rakennusten sisä- ja ulkomaalausta, vanhojen huonekalujen pintakäsittelyä, tapetointia, arvorakennusten restaurointia ja sisustusmaalausta.

Valmistuneet työskentelevät mm. maalausalan yrityksissä, yksityisyrittäjänä, teatterissa ja maali- ja sisustustarvikemyyjänä.

Toimipiste

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Hakeminen ja kelpoisuus

Yhteishaussa haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi

Jatkuvassa haussa haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari

Kustannukset

Opinnot ovat jatkossa myös materiaalien osalta uusille toisen asteen opiskelijoille pääsääntöisesti maksuttomia siihen asti, kun opiskelija täyttää 20 vuotta. Maksuttomuus koskee opiskelijoita, jotka ovat tällä hetkellä perusopetuksen 9. luokalla. Opiskelijat saavat käyttöönsä tutkinnon suorittamiseen tarvittavat välttämättömät välineet ja materiaalit maksutta

Maksuttomaksi tulevat esimerkiksi oppikirjat ja työvälineet. Kuitenkin tietyistä erityistä harrastuneisuutta painottavissa koulutuksissa voi tulla kustannuksia opiskelijalle.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari täytä seuraavat tiedot: