Ammatilliset perustutkinnot

Hoiva-avustaja (60 osp)

Keuda, paikassa Tuusula (+2 sijaintia)
Seuraava aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Seuraava aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hoiva-avustaja (60 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Tule opiskelemaan hoiva-avustajaksi!

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat työskennellä sosiaali- ja terveysalalla. Hoiva-avustajan työssä pääset auttamaan, kohtaamaan ja ohjaamaan erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä. Pääset auttamaan arjen asioissa kuten peseytymisessä, pukemisessa, ruokailussa, liikkumisessa ja kommunikoinnissa. Voit työskennellä ikääntyneiden ja vammaisten palvelu- ja hoivakodeissa sekä lasten kasvatustehtävissä päiväkodeissa.

Opintoja on tarjolla monimuotoisena, työvaltaisena, päivä- ja iltaopintoina. Voit opiskella hoiva-avustajakoulutuksen oppisopimuksella. Opinnot sisältävät opiskelua oppilaitoksessa, etätehtäviä tai verkko-opintoja ja alan työpaikassa oppimista. Hoiva-avustajaopintojen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä hoiva-avustajan tehtäviin tai voit jatkaa opintojasi lähihoitajaksi suorittamalla koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (180 osp), mikäli opiskeluvalmiutesi siihen ovat riittävät.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Mäntsälä

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Nurmijärvi

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Tuusula

Hakeminen

Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttäätutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.Lisäksi sinun tulee esittäärikostaustaoteopintojen alkaessa, mikäli opinnot sisältävät alaikäisten parissa työskentelyä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Hoiva-avustajan koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoiva-avustaja (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu