» Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Oppilaitos on täynnä iloa, eloa ja älyä! Opisto on sekä kansanopisto että nuorten ja aikuisopiskelijoiden ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin neljäsataa opiskelijaa. Osa opiskelijoista asuu viikot opiston viihtyisässä asuntolassa.

Koulutuksiin haetaan suoraan opiston nettisivuilta www.jko.fi, poikkeuksena Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, johon haku kevään yhteishaussa ja 10-luokka johon haetaan kesän yhteishaussa.

Haluatko lisätietoa Jyväskylän kristillisen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Jyväskylän kristillisen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Jyväskylän kristilliselle opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Jyväskylän kristillinen opisto

Sulkulantie 28
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jko.fi

Jyväskylän kristillinen opisto sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 21 arviointiin

Tarja Simola

Sari Paanasen ryhmänohjauksessa oli huippukiva ja tehokas opetus, myös muut opettajat ammattitaitoisia; tylsää ja pitkästyttävää päivää ei ollut, joten jos kiinnostaa ala jossa työllistyy ja haluaa tuntea olevansa tärkeä, niin Jko.n hakemus 👍

Entinen opiskelija
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto täytä seuraavat tiedot: