Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus, 150 osp

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Monimuotokoulutus
Haapavesi
Ammattitutkinnot
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus, 150 osp

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat toimivat esimerkiksi varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, aamu- ja iltapäivätoiminnassa sekä toisella asteella. Työ voi olla myös muuta tukemista ja ohjaamista, kuten henkilökohtaisena avustajana toimimista.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana opit toimimaan ammatillisesti kasvatus- ja ohjausalalla, ohjaamaan erilaisia oppijoita ja oppimisprosessia, vastaamaan tuen tarpeisiin oppimisen ja ohjauksen ympäristöissä sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Tutkintoon voi sisällyttää ammatillisen tutkinnon osan tai osia ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta. Tutkintoa täydennetään tarvittaessa valinnaisilla tutkinnonosilla, joita ovat esimerkiksi etsivässä työssä toimiminen, kulttuurinen moninaisuus kasvatus- ja ohjaustyössä, kokemusasiantuntijana ja vertaisohjaajana toimiminen tai suomen kielen lukemisen ja kirjoittamisen perustaitojen ohjaus.

Koulutuksen toteutus

Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina. Opintojen kesto on noin 1,5–2 vuotta henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta riippuen. Lähiopetuspäiviä on noin 3 päivää kuukaudessa. 

Haapaveden Opistossa voit opiskella myös kasvatusalan tutkinnon osa -koulutuksissa, kysy lisää

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu aikuisille, joilla on alaan liittyvää työkokemusta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan aikaisempi osaaminen, koulutus, työkokemus ja harrastukset. Tutkinnon suorittajaksi on mahdollisuus hakeutua myös ilman valmistavaa koulutusta, jos henkilökohtaistamisen jälkeen ammattitaito todetaan riittäväksi.

Koulutukseen haetaan Haapaveden Opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen opintomaksu on 350€.

Päätoiminen opiskelija on oikeutettu hakemaan opintotukea tai hakuehtojen täyttyessä aikuiskoulutustukea tai omaehtoisen opiskelun tukea. Opinnot voi suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin opiskelija on työsuhteessa. Oppisopimus solmitaan työnantajan, työntekijän (opiskelija) ja Haapaveden Opiston tai oppisopimustoimiston välisenä sopimuksena.

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus, 150 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus, 150 osp täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: