Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentum.fi – Löydä koulutuksesi

Studentum.fi – Löydä koulutuksesi

Tiedonhaku on muuttunut viime vuosien aikana huimasti, ja omatoiminen opintojen suunnittelu on kehittynyt entistä vaivattomammaksi. Koulutusvaihtoehtojen määrä ja internetin tietotulva saa kuitenkin monen koulutuspaikan etsijän pään pyörryksiin. Studentum.fi-koulutussivusto helpottaa jatko-opintojaan suunnittelevien nuorten ja aikuisten tiedonhakua ja auttaa samalla oppilaitoksia markkinoimaan koulutuksiaan.


Studentum.fi auttaa koulutuspaikkaa etsivää löytämään oman koulutusvaihtoehtonsa

Studentum.fi-koulutussivustolla käyttäjä voi vertailla eri koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai paikkakunnan mukaan. Tuomme koulutusvaihtoehtoja tarjoavat oppilaitokset lähelle tulevaa opiskelijaa, sillä kiinnostuneet voivat lähettää sivuston kautta yhteydenottopyyntöjä kiinnostaville oppilaitoksille.

Oppilaitos- ja koulutusesittelyjen lisäksi Studentum.fi-koulutussivustolta löytyy kattavasti tietoa opiskeluun ja koulutusmaailmaan liittyvistä aiheista, kuten tietoa opintoihin hakeutumisesta, pääsykokeista, opintojen rahoituksesta, opiskelupaikkakunnista ja opiskelusta ulkomailla. Suosittuja sisältöjä ovat myös opiskelijoiden antamat koulutusarvioinnit, opiskelijahaastattelut, videoesittelyt ja ammatinvalintatesti.


Tavoitamme kuukausittain noin 165 000 koulutusta etsivää nuorta ja aikuista

Studentum.fi-koulutussivusto lanseerattiin tammikuussa 2009. Siitä lähtien sivuston suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä Studentum.fi on Suomen käytetyin yksityinen koulutussivusto peruskoulun jälkeisille koulutuksille.

Tavoitamme kuukausittain yli 165 000 koulutusta etsivää nuorta ja aikuista. Rekisteröityneitä jäseniä on jo yli 270 000 ja jäsenmäärä kasvaa jatkuvasti. Sivustomme kautta lähetetään oppilaitoksille joka kuukausi noin 3 000 yhteydenottopyyntöä ja linkkisiirtymiä tehdään kuukausittain noin 15 000.

Studentum.fi:n lisäksi tiimimme ylläpitää myös työelämän koulutukset yhteen kokoavaa sivustoa Koulutus.fi:tä, joka on tarkoitettu kaikille täydennyskoulutusta, työelämän kurssia tai itseä kehittävää valmennusta etsiville.


Koulutusbarometri

Studentum.fi julkaisee vuosittain Koulutusbarometrin, joka raportoi tutkintokoulutuksien ja koulutusmarkkinoiden tilasta Suomessa. Raportti on suunnattu erityisesti oppilaitosten markkinoinnista vastaaville, oppilaitosten johtajille ja rehtoreille sekä kaikille, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa nuoriin ja aikuisiin, jotka etsivät itselleen sopivaa tutkintokoulutusta.

Lataa tästä Koulutusbarometri 2018EMG – Educations Media Group

Studentum.fi ja Koulutus.fi ovat osa EMG – Educations Media Group -organisaatiota.


Osa kansainvälistä EMG – Educations Media Group -konsernia

Studentum.fi on osa kansainvälistä EMG – Educations Media Group -konsernia. EMG on perustettu Ruotsissa vuonna 2001 kolmen nuoren opiskelijan toimesta, tavoitteena auttaa tulevia opiskelijoita löytämään oma koulutuksensa. EMG on Pohjois-Euroopan johtava koulutusmarkkinointia toteuttava konserni. Konsernin visiona on auttaa jokaista ympäri maailmaa löytämään oma koulutuksensa.

EMG-konserni ylläpitää koulutussivustoja Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa sekä kansainvälisesti Educations.com-sivustolla. Konserni työllistää nykyään noin 150 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.

EMG – Educations Media Group -konsernin koulutussivustot jakautuvat peruskoulutuksen jälkeisiä tutkintokoulutuksia esitteleviin sivustoihin ja työelämän koulutuksia esitteleviin sivustoihin.


Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme. Otamme myös mielellämme vastaan sivustomme toimintaan tai sen kehittämiseen liittyvää palautetta.


Huom! Studentum.fi ei järjestä koulutuksia. Jos sinulla on kysyttävää yksittäisestä koulutuksesta tai oppilaitoksesta, otathan yhteyttä suoraan koulutusta tarjoavaan oppilaitokseen. Yhteydenottopyyntölomakkeen ja oppilaitoksen yhteystiedot löydät jokaisen koulutusesittelyn yhteydestä.


EMG – Educations Media Group