oppilaitosesittely

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa.

Koulutustarjonnassa on 26 perustutkintoa, 21 ammattitutkintoa, 9 erikoisammattitutkintoa, oppisopimuskoulutusta kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin, yrityksille ja työelämälle suunnattuja koulutuksia, VALMA-koulutusta sekä kansainvälisiä opintopolkuja.

Tampereen seudun ammattiopisto palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Lisäksi Tredu tarjoaa oppisopimuspalveluja. Tredussa voi opiskella joitain tutkintoja englanniksi sekä suorittaa ammatillisia yhdistelmätutkintoja ja ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistelmiä.

Haluatko lisätietoa Tredun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Tredun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Koko Tredun koulutustarjonnan löydät oppilaitoksen omilta sivuilta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Tredulle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | henkilöautomekaanikko Useita (2)
Autoalan perustutkinto | automaalari, ajoneuvoasentaja, autokorinkorjaaja tai pienkonekorjaaja Useita (4)
Dieettikokin erikoisammattitutkinto | erityisruokavaliopalvelujen osaamisala Tampere
Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, leipuri-kondiittori ja lihatuotteiden valmistaja Useita (2)
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | parturi-kampaaja, kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Tampere
International Wilderness Guide Program Ylöjärvi
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | johtaja, yritysjohtaja ja osastonjohtaja Tampere
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto Tampere
Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | nuoriso- ja yhteisöohjaaja tai lastenohjaaja Useita (3)
Kehitysvamma-alan ammattitutkinto Tampere
Kivialan ammattitutkinto | kiviasentaja Nokia
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | automaatioasentaja, koneenasentaja, koneistaja ja levyseppähitsaaja Useita (3)
Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala Tampere
Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto Tampere
Kuljetusalan ammattitutkinto | linja-autonkuljettaja Tampere
Kuljetusalan ammattitutkinto | työnjohtaja Tampere
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto Tampere
Laboratorioalan perustutkinto | laborantti Tampere
Lentokoneasennuksen perustutkinto | avioniikka-asentaja ja lentokoneasentaja Pirkkala
Liiketoiminnan ammattitutkinto | finanssipalvelut Tampere
Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynti ja markkinointiviestintä Tampere
Liiketoiminnan ammattitutkinto | sihteeri ja assistentti Tampere
Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinto Tampere
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinto Useita (2)
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynti ja markkinointiviestintä Tampere
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto Tampere
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi Useita (7)
Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, varastonhoitaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Useita (5)
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto | Luonto-ohjaaja Ylöjärvi
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Tampere
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto Tampere
Matkailualan perustutkinto | matka-asiantuntija, matkailupalvelujen tuottaja, vastaanottovirkailija Useita (2)
Media-alan ammattitutkinto | audiovisuaalinen viestintä, painoviestintä ja valokuvaus Tampere
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | audiovisuaalinen viestintä, julkaisutuotanto ja painoviestintä Tampere
Metsäalan ammattitutkinto | metsäkoneenkuljettaja Ylöjärvi
Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja, metsäkoneasentaja ja metsuri-metsäpalvelujen tuottaja Ylöjärvi
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto Tampere
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto Tampere
Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ja pintakäsittelijä Tampere
Prosessiteollisuuden perustutkinto | prosessinhoitaja ja valutuotevalmistaja Tampere

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

www.tredu.fi