» Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos somessa

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Inspiroiva luovien alojen oppilaitos

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sijaitsee Sastamalan keskustassa ja on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Opinnot sopivat kädentaidoista kiinnostuneelle opiskelijalle, joka haluaa kehittää omia taitojaan ja valmistua taideteollisuusalan ammattilaiseksi, artesaaniksi. Voit valita jalometallialan, kaiverrusalan, lavasterakentajan tai sisustusalan opinnot. Uusimpana koulutuksenamme on käden taidon ohjaus painottuen erityisesti koviin materiaaleihin. Lisäksi tarjoamme jalometallialan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta.  

Oppilaitoksen yhteydessä toimii osuuskunta OSK Craft & Design, jonka kautta opiskelijat oppivat myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan. Osuuskunta valmentaa opiskelijoita vahvasti yrittäjyyteen. 

Saskylla on Sastamalassa myös maksuton opiskelija-asuntola. 

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa voit suorittaa taideteollisuusalan perustutkinnon ja valmistua artesaaniksi seuraavilla ammattialoilla 

  • Jalometallialan osaamisala; kultaseppä- tai kaivertaja-artesaani - pääsyvaatimuksena toiseen asteen tutkinto
  • Sisustusalan osaamisala 
  • Tuotteen valmistamisen osaamisala; lavasterakennus tai kädentaitojen ohjaus

Lisäksi on tarjolla ammattitutkinto jo perustutkinnon omaaville

  • Taideteollisuusalan ammattitutkinto; kultaseppä tai kaivertaja

Lisätietoja Tyrvään käsi- ja taideteollisen oppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä löytyy alla olevasta koulutuslistauksesta (tässä linkit koulutuksiin). ”Ota yhteyttä” -napin takaa voit täyttää yhteystietosi ja oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä.

Haluatko lisätietoa Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen tarjonnasta?

Löydät lisätietoa Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Sastamalankatu 2
38210 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos täytä seuraavat tiedot: