Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

paikassa Sastamala
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

» Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos somessa

Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Tervetuloa opiskelemaan Sasky koulutuskuntayhtymään Karkkuun!

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella luonnon kauniilla paikalla Sastamalan Karkussa. Kulkemaan pääsee junalla sekä Tampereen että Porin suunnasta tai linja-autolla Sastamalan keskustasta. Oppilaitoksessa on asuntola.

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa voit opiskella lähihoitajaksi, kiinteistönhoitajaksi, kodinhuoltajaksi, toimitilahuoltajaksi, laitoshuoltajaksi sekä hyvinvointiteknologia-asentajaksi.

Hoiva-avustajakoulutuksessa suoritetaan kaksi tutkinnon osaa lähihoitajakoulutuksesta. Lähihoitaja voi hakeutua täydentämään osaamistaan joustavasti eri osaamisalaopinnoilla.

Opiskelu on henkilökohtaisen opiskeluohjelmasi mukaisesti yksilöllistä, joustavaa ja monipuolista. Opetusmuodot vaihtelevat monipuolisesta lähiopetuksesta verkko-opetukseen, ja voit liittää opintoihisi vaikkapa Esports-opintokokonaisuuden tai kansainvälisyysjakson. Työelämässä oppimista voit tehdä usein myös oppisopimuksella.

Haluatko lisätietoa Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen koulutustarjonnasta?

Lisätietoja Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä löytyy alla olevasta koulutuslistauksesta (linkki koulutuslistaukseen). ”Ota yhteyttä” -napin takaa voit täyttää yhteystietosi ja oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Tulluntie 30
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Sponsoroitu