Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Logistiikan perustutkinto | Varastonhoitajan koulutus

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
7 elokuuta, 2023 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
7 elokuuta, 2023 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Logistiikan perustutkinto | Varastonhoitajan koulutus

Logistiikan perustutkinto

Varastonhoitajan koulutus avaa ovia palvelulogistiikan työtehtäviin

Haluatko itsellesi vaihtelevan työn, jossa teet töitä toisten logistiikka-alan ammattilaisten kanssa varastossa, terminaalissa tai noutopihalla. Tässä työssä kohtaat myös paljon asiakkaita ja varmistat heidän onnistuneen asiointinsa.

Varastotyöntekijä käyttää työssään monenlaisia työkaluja. Trukki ja varaston tietojärjestelmä ovat usein käytettyjä työvälineitä. Tuotantolinjalla logistiikkaoperaattori vastaa siitä, että raaka-aineet ja komponentit ovat työpisteellä silloin kun niitä siellä tarvitaan. Tavaran vastaanotossa tarkastetaan, että saapuva tavara on laadultaan ja määrältään oikeanlaista. Lähettämö vastaa siitä, että asiakas saa haluamansa tavarat oikeaan aikaan. Terminaalityöntekijä työskentelee tavaravirtojen solmukohdassa ja vastaa omalta osaltaan tavaravirran katkeamattomasta kulusta lähettäjältä vastaanottajalle.

Alan opinnot ja työtehtävät sopivat sinulle, mikäli olet kiinnostunut monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä. Tällä alalla tarvitset myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja teknistä osaamista.

Opettele ajamaan trukkia ja toimimaan alan työtehtävissä

Varastonhoitajan koulutus antaa valmiudet toimia erilaisissa materiaalivirtaan liittyvissä työtehtävissä. Koulutus sisältää teoriaopetusta, käytännön harjoituksia ja työpaikalla oppimista.

Koulutuksen aikana harjoitellaan erilaisten trukkien ajamista. Saat opetusta myös kuorman tekemiseen, sen purkamiseen ja kuorman varmistukseen. Opiskelet myös lähetysten vastaanottamista, keräilyä ja hyllyttämistä. Lähiopetus painottuu käytännön harjoituksiin.

Koulutuksen aikana suoritat trukkikortin ja otat haltuun varaston yleisimmät tietojärjestelmät.

Varastoalalla useita urapolkuja palvelulogistiikan ammattilaisille

Palvelulogistiikkatyöntekijänä olet valmis toimimaan logistiikka-alan työtehtävissä erilaisissa kaupan tai teollisuuden varastoissa, terminaaleissa sekä tuotantolinjoilla. Koulutuksen avulla saat laajan kokonaiskuvan alasta ja mahdollisista työtehtävistä. Tutkinnon suorittaminen helpottaa työllistymistä, ja se saattaa myös vaikuttaa palkkaan. Suorita koko logistiikka-alan perustutkinto ja siirry korkeakouluopintoihin, jossa voit edetä urallasi logistiikkapuolen tradenomiksi tai insinööriksi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

7 elokuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Salo

2 lokakuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Salo

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | Varastonhoitajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu